Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Шалений камбек юнацького лідера Західної зони (ФОТО)
14:49
Шалений камбек юнацького лідера Західної зони (ФОТО)
Про двобій, який цілком міг сперечатись за роль центрального серед юнаків у Західній зоні, читайте далі.

Шалений камбек юнацького лідера Західної зони (ФОТО) Увага шанувальників юнацького футболу в суботу була прикута до стадіонів Бобовища та Лалова, де проходили матчі, результат яких суттєво впливав на розстановку сил на вершині таблиці. Мені вдалось відвідати гру за участю лідера, який до всього був суттєво поранений у попередньому турі  виноробами з Мукачівщини. Зовсім інший настрій був у юних зірочок «Карпат», які на виїзді в Кінчеші розбили вщент одну з кращих команд минулого сезону – «Сокіл».

Поєдинок, на правах фаворита, активніше розпочали гості.  Уже на 3-й хвилині атака по центру зі зміщенням до центру за участю Ніцкулича, Химича та Тичака завершилась ударом останнього повз ворота. Ще гостріше було через п’ять хвилин, коли навіс Тичака з кутового ударом головою в лівий кут замкнув Макарович. Чоря з труднощами перевів знову на кутовий, який вже не ніс аналогічної загрози.

Підопічні Решка трохи вирівняли гру в середині тайму  й провели кілька якісних атак. Перший дзвіночок біля воріт гостей відбувся на 10-й хвилині. На завершенні атаки по центру Барта та Пекар розшматували захист опонентів і Ярослав дуже підступно пробив у правий кут. Костик у карколомному стрибку відбив і далі захисники винесли м’яч. Та одразу відбувся ще один удар-простріл Балажа з лівого флангу. Круглий пролетів повз усіх гравців і на щастя для воротаря, що не міг зреагувати, повз стійку з зовнішнього боку.

Та в одній з наступних атак помаранчево-чорні досягли свого. На один із кутових Русина із правого флангу відгукнувся Барта, який проштовхнув круглого в лівий кут – 1:0. Через хвилину опоненти могли відновити статус-кво, коли якісним прострілом вивели на вбивчу ударну позицію Химича, та Олександр не зміг як слід згрупуватись і пробив над поперечиною.

На 20-й хвилині Макарович дальнім пасом по центру віддав на Ніцкулича, вивівши його на воротаря, та Чоря вчасно вибіг і вигриз м’яч одразу від двох опонентів. Усе це змушувало гостей нервувати й у них у кінці тайму були деякі проблеми навіть з їх створенням. Винятком стала 32-га хвилина, коли біло-червоні розігнали атаку по центру за участю Куртанича, Луціва й Габовди. На її завершенні Тичак  якісним пасом вивів Ніцкулича на ударну позицію і Девід пострілом з 20-ти метрів пробив у сантиметрах повз ліву стійку.

Другий тайм став для гостей тріумфальним. Уже на самому старті їм вдалась хороша атака по центру зі зміщенням до лівого флангу, у якій вони заробили право на штрафний удар. Після удару-прострілу Купара м’яч ліг точно під дальню стійку. Чоря стрибав, та не дістав – 1:1. Через шість хвилин атаку по центру розігнали Василь Луців, Габовда та Ніцкулич і Девід пробив точно в лівий кут, та воротар вдало обрав позицію й зреагував на його постріл.

Ще через дві хвилини вчергове загострив ситуацію на правому фланзі атаки Тичак і заробив право на кутовий. Сам навісив на дальній край штрафного майданчика, де один із захисників господарів невдало виніс м’яч у зону одинадцятиметрової позначки. Ніцкулич пробивав з льоту, та його постріл у пожежному режимі заблокував Орос.

На 49-й хвилині навіс із кутового з правого флангу Тичака на ближньому краї штрафного майданчика ударом головою в дальній кут замкнув Макарович. Та Чоря вчасно змістився й зреагував. Після однієї з наступних атак воротар господарів травмувався й у рамку став номінальний польовий гравець. Не скористатись цим футболісти з Концова не мали права. Спрацювала атака по центру за участю Луціва та Габовди. Тиберій вирізав діагональ на лівий край штрафного майданчика на Тичака, який поклав круглого точно під дальню стійку, без шансів для Зеленіна – 1:2.

Через дві хвилини Купар зіграв у відборі й обігрався з Куртаничем, розігнавши атаку по центру зі зміщенням до лівого краю. На її завершенні Тичак підступно пробив у сантиметрах повз ближню стійку, на щастя для воротаря, що не реагував. Та одна з наступних атак по центру, яку розігнали Габовда та Ніцкулич, завершилась результативним ударом Петра Луціва під ліву стійку повз спантеличеного воротаря – 1:3. 

Вольова перемога дозволила підопічним Гливки трохи зменшити силу подиху в спину від конкурентів як мінімум до виїзної супербитви з «Баранинцями», що відбудеться 19 червня. На верхньокоропців у наступному турі 12 червня очікує ще важче виїзне протистояння з діючим чемпіоном із Перечина.     
 
  
Арбітр – Іван Біров
Асистенти – Михайло Полончак та Вадим Рубей
Делегат ФФЗ – Іван Кампов

Село Лалово, стадіон «Карпат-арена», +28 градусів, 20 глядачів
 
«Карпати» Верхній Коропець – «Витязь» Концгазо – 1:3

Голи: Барта, 16 – Купар, 36, Тичак, 55, П. Луців, 70.

«Карпати»: Владислав Чоря (Василь Зеленін, 53), Сергій Орос, Владислав Фера, Василь Машіка (Василь Верзбицькі, 69), Олександр Русин, Віктор Рішко, Едуард Пфайфер(Крістіан Гунгредер, 69), Василь Ващинець, Віктор Балаж, Роберт Барта, Ярослав Пекар.
Запасні: Василь Шух, Олег Лопіт, Іван Луцьо, Роман Юрик.
Тренер – Мирослав Решко.

«Витязь»: Олександр Костик, Богдан Макарович, Тиберій Габовда, Олександр Химич (Петро Луців, 45), Девід Ніцкулич, Сергій Тичак, Руслан Куртанич, Сергій Бадида (Василь Качаєв, 36), Євген Купар, Володимир Качаєв, Василь Луців (Юрій Лелекач, 51).
Тренер – Євген Гливка.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua» 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1135 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: