Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Шалений камбек від діючих чемпіонів (ФОТО)
15:34
Шалений камбек від діючих чемпіонів (ФОТО)
Про те, як молодий «Севлюш» протягом чотирьох хвилин вирішив долю стартового поєдинку, дізнавайтесь далі.

Шалений камбек від діючих чемпіонів (ФОТО)
Матч хоча й розпочався на зустрічних курсах, та на завершенні господарі були небезпечнішими. На 4-й хвилині Яцкулинець та Микулюк розіграли кутовий із правого флангу. На прострільну передачу в центрі штрафного майданчика підключився правий захисник Монда й пробив із лету. М’яч рикошетом від захисника полетів у правий кут, та Іонін вчасно змістився й зреагував.
 
Ужгородці відповіли не менш гостро через п’ять-шість хвилин. Спочатку за наслідками атаки по центру Коштура влучив у правий кут. Марущинець відбив та недалеко й це дозволило Черевці та Хорошуну двічі встигнути на добивання. Постріл Романа відчайдушно заблокували захисники, а після удару Владислава круглий рикошетом вилетів на кутовий із правого флангу. Після навісу з даного стандарту господарі в пожежному режимі змогли винести за ворота. Повторний навіс із кутового з лівого краю в центр штрафного майданчика був успішнішим. У потрібному місці опинився Коштура й проштовхнув м’яч у сітку – 1:0.
 
Виноградівці також сповна скористались стандартом. Віктор Микулюк виконав якісну верхову передачу на одинадцять метрів. Іонін вибіг на перехоплення, та не зміг забрати й Монда ударом головою влучно пробив. М’яч парашютом залетів у правий кут – 1:1.
 
Гол надихнув господарів до активних дій, та деякий час їм ніяк не вдавалось влучити в рамку воріт. Вибух стався уже перед мандрівкою до роздягальні. Яцкулинець опинився на завершенні наступу лівим флангом, зі зміщенням до центру, й ударом із 17-ти метрів поклав круглого в лівий кут – 2:1.
 
Не встигли гравці в формі кольору ясного неба розіграти з центра поля, як на завершенні схожої атаки тим же флангом Микулюк коротко віддав на Левчука. І хоча першу спробу Володимира пробити гості змогли заблокувати, та другий удар низом із 4-х метрів досяг своєї цілі – 3:1.
 
При цьому, виноградівці не тільки двічі відвантажили в сітку перед перервою, а й ще шокували опонентів після повернення в другому таймі, коли Микулюк завершив атаку правим флангом влучанням у ближній кут. Іонін хоча й відбив та партнери не підстрахували Андрія й дозволили Глінці, на продовженні наступу другим темпом, переправити м’яч у правий верхній кут – 4:1.
 
Після цього виноградівці хоча й знизили оберти щодо результативних ударів і здебільшого тримали м’яч, зводячи на нуль усі намагання опонентів ліквідувати розгром. Запам’ятався хіба удар Черевки з 18-ти метрів на 41-й хвилині, коли круглий полетів поруч із правою стійкою. Через чотири хвилини після цього Віктор Микулюк не реалізував вихід один-на-один на воротаря опонентів. Ще через чотири хвилини на простріл Яцкулинця з лівого флангу підключився Левчук, та на якусь мить не встиг, щоб із вбивчої позиції з 6-ти метрів збільшити рахунок до ще болючішого для опонентів.
 
Далі на ужгородців очікує зовсім не туристична мандрівка до Рахова, де юнаки місцевих «Карпат» завжди прагнуть вигравати на очах у власних фанів. Та незважаючи на це, можливість реабілітуватись за втрату очок у першому турі на свіжому гірському повітрі в підопічних Миколи Шанти буде трохи кращою, ніж та, яка була на здобуття першого залікового балу в спекотному Виноградові.
 
Після матчу тренер «Севлюша» Петро Котубей відзначив, що й у його команди не все так добре, як здається на перший погляд: «У нас є певні кадрові втрати. Так у воротах стояв фактично четвертий, дуже юний, воротар, бо інших ми з поважних причин не змогли заявити на цю гру, та й ще ряд гравців, яких ми планували задіяти, не зіграли. Тому сьогодні на поле вийшли саме ті парубки, у яких є бажання захищати кольори нашого міста. Дуже переживав, коли ми пропустили першими, тому добре, що змогли швидко відновити рівновагу. Далі на нас очікує нелегкий виїзд у Довге, де місцева молодь завжди грає проти нас із подвійною мотивацією, тому нам є над чим працювати».
 
 
Арбітр – Михайло Лялюк
Асистенти – Тарас Шопа та Михайло Райда
Делегат ФФЗ – Василь Попович
 
29 квітня, місто Виноградів, стадіон «Юність», ясно, 250 глядачів
 
«Севлюш» U 17 Виноградів – «Ужгород» U 17 – 4:1 (3:1)
 
Голи: Монда, 16, Яцкулинець, 34, Левчук, 35, Глінка, 36 – Коштура, 11.
 
«Севлюш» U 17: Іван Марущинець, Юрій Глінка, Петро Монда, Валентин Віщак, Володимир Левчук, Владислав Шегда (Себастьян Феєр, 36), Євген Мокар, Євген Дубровка, Сергій Яцкулинець, Мирослав Ломага (Віталій Козаченко, 56), Віктор Микулюк.
Запасні: Дмитро Онисько, Іван Микулюк, Едгар Олашин, Руслан Шуба, Владислав Староста, Євген Васильняк.
Тренери – Юрій Чонка та Петро Котубей.
 
«Ужгород» U 17: Андрій Іонін, Ростислав Лакатош, Юрій Прокоп (Валентин Павлик,38), Даніель Гуді, Андрій Деркач (Богдан Штимак, 36), Роман Черевка, Олександр Ребриш, Павло Повханич, Василь Куприч (Мартін Кривка-Сембер, 47), Владислав Хорошун, Василь Коштура (Олександр Хрущ, 60).
Запасні: Дмитро Калюх, Алі Ілмаз.
Тренер – Микола Шанта.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1083 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: