Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Шириною по амбіціях (ФОТО)
19:40
Шириною по амбіціях (ФОТО)
Про один із найцікавіших матчів дня суботнього дізнавайтесь далі.

Шириною по амбіціях (ФОТО)
У гостей були відсутні основні захисники Товт, Кардач та Бенко. Стартові хвилини пройшли на зустрічних курсах без суттєвих загострень. Та далі господарям вдалось продавити захист опонентів і Жаренко результативно замкнув простріл зправа на ближній стійці – 1:0.
 
У тому, що «Поляна» набагато ширша, ніж здається при в’їзді, гості зрозуміли ще через кілька хвилин. Постріл Жаренка з 18-ти метрів Пахомов відбив. Та Іван Русин підхопив круглого на лівому краї штрафного майданчика й навісив у центр, де Міклош ударом головою спрямував м’яч під ліву стійку. Юрко стрибав, та не дістав – 2:0.
 
Та грізні опоненти не розгубились і досить швидко повернули попередній розрив у рахунку. На завершенні наступу по центру Лендєл коротко віддав на Дудаша й Михайло підкорегував круглого під ліву стійку – 1:2.
 
Протягом 23-ї хвилини команда з Тячівщини мала дві нагоди, щоб змінити цифри на електронному табло. Спочатку на завершенні атаки по центру Грубінка віддав середній пас на Дудаша, а Михайло коротко переадресував на Лендєла. Іван із 12-ти метрів влучив у ближній правий кут. Бучок відбив на кутовий. Дудаш навісив із цього стандарту й Лендєл пробив, на щастя для Ярослава, який не міг зреагувати, зовсім поруч із лівою стійкою.
 
Через дві хвилини Лендєл завершив наступ по центру потужним ударом із 15-ти метрів і влучив у лівий верхній кут. Бучок у стрибку відбив, продемонструвавши свій найкращий сейв. На 40-й хвилині контратака по центру вдалась полянцям. Іван Русин скористався скидкою назад від Жаренка й пробив із 28-ми метрів поруч із лівою стійкою.
 
Початок другого тайму пройшов у в’язкій і нервовій боротьбі на підступах до карних зон. Із середини тайму на півночі від села стало помітно, що збирається грозова хмара, яка поступово стала закривати палюче сонце й гравцям під свіжий вітерець стало грати в одне задовлення. Почали виникати й нагоди для взяття воріт.
 
На 60-й хвилині Мельник виконав удар-простріл із лівого флангу й м’яч, рикошетом від опонента, підступно полетів повз дальню стійку. Ще за мить Віталій Міклош прострілив із правого флангу й далі партнери змогли скинути назад на іншого Міклоша. Сашко з 13-ти метрів влучив під поперечину, та Пахомов у стрибку відбив кулаками.
 
Ще через три хвилини Юрій зреагував на ще один удар «полянського Победоносця» з 20-ти метрів. Далі той же невтомний Міклош ще раз влучив із ділянки перед лінією штрафного майданчика. Воротар «Вільхівців» ще раз зреагував на удар від Олександра. На 76-й хвилині на завершенні наступу лівим флангом Стегура перевів на правий край штрафного майданчика на Міклоша й Олександр із ходу влучив у ближній кут. Пахомов вчасно змістився саме туди, що дозволило йому відбити. Через три хвилини Кривка продерся правим флангом і з гострого кута розстрілював ворота з семи метрів. Бучок знову парирував.
 
Далі відбулось кілька атак господарів по центру. Одна з них на 86-й хвиині пройшла вдало й Стегура з 16-ти метрів влучив у нижній правий кут. Пахомов у падінні зреагував. Через дві хвилини Сокач прострілив із лівого краю на Жаренка, та на точний удар від Івана знову зреагував Пахомов.
 
Здавалось гра так і завершиться мінімальною трійкою балів для підопічних Кондрі, та з цим ніяк не міг погодитись невтомний Міклош. На другій доданій хвилині Олександр вигриз м’яч перед лінією чужого штрафного майданчика, обігрався з Жаренком і далі власним прискоренням змусив суперників діяти в стані футбольного афекту. Приземлення після контакту з суперником було вдалим для горсподарів, бо Райда вказав на однадцятиметрову позначку. Сам постріждалий ударом із точки хитнув воротаря вправо, а сам пробив у лівий кут, оформив дубль і загалом досить упевнену перемогу «Поляни» – 3:1.
 
Перемога дозволила полянцям піднятись до трійки лідерів, що робить підопічних Кондрі суттєвим подразником для наступних їх опонентів, і в першу чергу для найближчого суперника «Севлюша», де навіть нічия 18 червня для «Русин, Русин, Русин і компанії» стане дуже почесною, а перемога може дозволити «Минаю» забути про сьомий тур. У «Вільхівців» у цей же день буде чудова нагода реабілітуватись на рідному стадіоні в двобої з «Бужорою».
 
 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Вадим Рубей та Тарас Шопа
Делегат ФФЗ – Іван Староста
 
с. Поляна, стадіон Полянської об’єднаної територіальної громади, 300 глядачів
 
«Поляна» – «Вільхівці» – 3:1 (2:1)
 
Голи: Жаренко, 6, Олександр Міклош, 8, 90+3 (пен.) – Дудаш, 9.
 
«Поляна»: Ярослав Бучок, Артур Русин, Михайло Власик, Едуард Мельник, Євген Русин, Віталій Міклош, Олександр Міклош, Степан Стегура, Іван Русин, Михайло Русин (Сергій Сокач, 56), Іван Жаренко.
Запасні: Михайло Безик, Олексій Соломко, Мирослав Реслер.
Тренер – Михайло Кондря.
 
«Вільхівці»: Юрій Пахомов, Михайло Матяш, Олександр Септа, Павло Кривка, Едуард Нергеш, Євген Келеманик, Віктор Жоффчак, Сергій Щербанич, Михайло Дудаш, Іван Лендєл (Назарій Слободян, 70), Іван Грубінка (Андрій Лавришин, 87).
Запасні: Ігор Солодовник, Юрій Болог.
Тренер – Юрій Бучок.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1554 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: