Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Шишлівці перемагають у матчі за третю позицію
22:16
Шишлівці перемагають у матчі за третю позицію
У футболістів ФСК «Фаворит» ще два досить складні виїзні матчі у Кам’яницю та Лінці.

В с. Тарнівці зустрілись команди ФСК Фаворит та ФК Тиса, які в турнірній таблиці знаходилися на одній сходинці, тільки у гостей на дві зіграні гри було більше.

Принциповості поєдинку надав і той факт, що для ФК Тиса це був останній поєдинок перед перервою і напевно вони хотіли завершити перше коло позитивно.

Гра розпочалася в невисокому темпі, футболісти обох команд пристосовувалися до досить високої температури і в перші хвилини обидві команди намагалися взяти під контроль середину поля. Напів гострі моменти виникали біля воріт обох команд, але здавалося що гості були трохи ближче до взяття воріт.

Рефері матчу дозволив гравцям попити води і маленька перерва пішла на користь господарям. На 27 хвилині матчу довга передача майже до кутової позначки на Готру Е. виглядала безнадійною, захисник гостей контролював ситуацію намагавшись випустити м’яч за межі поля, але Едуард виборов круглого і на удачу пробив по воротам майже з нульового кута. Яким чином м’яч опинився в воротах ніхто відразу і не зрозумів, але дірки у сітці воріт точно небуло. Звинувачувати голкіпера - ветерана гостей Роман Сергія молоді футболісті Есені не стали, а кинулись відігруватися, але перший тайм завершився з мінімальною перевагою господарів.

Після свистка на перерву футболісти Есені вирішили зясувати стосунки із боковим арбітром, в результаті чого виникла суперечка між учасниками футбольного матчу. Пристрасті довго не вщухали і гості навіть не хотіли продовжувати гру, але дякувати Богу інцидент завершився без масової бійки. Як результат, представники команд дійшли згоди і головний суддя разом з інспектором матчу дали згоду на продовження матчу, а працівники міліції забезпечили безпеку офіційний осіб. Окремо про цей випадок хочеться зауважити, що проблеми із суддівством є не тільки в чемпіонаті Ужгородського районі, а і в інших районах та в чемпіонатах області. Практика невдоволення суддівством командою гостей присутня майже у кожній грі будь-якого рівня, але свій протест потрібно подавати у передбаченій нормативними актами формі. Якість суддівства потрібно піднімати не «бійкою» чи «мордобоєм», а наприклад фото та відео фіксацією матчу, написанням протестів із аргументацією своєї позиції. Деколи обурення у глядачів чи футболістів на рішення арбітра виникає від незнання тонкощів у правилах чи суб’єктивного трактування епізодів. Футболісти повинні грати у футбол, а не займатися маханням рук чи ніг.

Достеменно не відомо хто спрокував конфлікт, скільки людей – стільки і поглядів, але позиція ФСК Фаворит така: «Ми за чесний футбол, справедливе суддівство, з повагою ставимся до своїх суперників та офіційних осіб матчів. Віримо, що подібні випадки повторятись не будуть».

На другий тайм команди вийшли з серйозним емоційним зарядом, але дуже швидко господарі подвоєли перевагу. На 47 хвилині подачу з кутового від Дмитра Туреги ударом головою замкнув Золтан Котляр.

Майже через 10 хвилин господарі забивають третій гол. Передача від Мелекесцева між захисниками і все той же Котляр реалізовує вихід один на один – як результат: 3-0 в дебюті другого тайму і це вже вагома заявка на перемогу. Але гості здаватися намірів явно не мали і намагалися створювати тиск на ворота господарів, йдучи вперед великими силами. Прогалини в захисті вдало використовували господарі, в одному з епізодів чудова передача від Василя Кирлика, знайшла Готру Едуарда, який не втратив свого шансу оформити розгром супурника: 4–0 на 67 хвилині матчу.

Більше м’ячів команди не забивали і завершення першого кола для футболістів ФК «Тиса» не дуже вдале, натомість у футболістів ФСК «Фаворит» ще два досить складні виїзні матчі у Кам’яницю та Лінці.

ФК «Фаворит» (Шишловці) – ФК «Тиса» (Есень) 4:0

Голи Курта 27’, Котляр 47’, 56’, Готра Е. 64’.

Арбітр матчу: Сатмарій О. П.
Асистенти: Дичка Д.В
Делегат матчу: Кувік І.І.
Кількість глядачів: 100. Температура: +30.

Фаворит: Крістіан Шушко, Любомир Домище, Віктор Ворон, Віктор Готра, Микола Мелекесцев, Олександр Кучерявий, Дмитро Турега, Дмитро Далекорей, Едуард Готра, Андрій Курта, Золтан Котляр

Тиса: Сергій Роман, Ласло Кіш, Федір Пінте, Роман Лацко, Юлій Йовнаш, Чаба Чучко, Йосип Молнар, Акош Бакша, Шандор Гідо, Ференц Ароні, Руслан Білошицький.

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 902 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: