Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Шкільні дитячі команди змагались у Тересві (ФОТО)
15:41
Шкільні дитячі команди змагались у Тересві (ФОТО)
28 травняна базі Тересвянської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся відкритий турнір з міні-футболу серед юнаків 2006-2007 року народження.

Шкільні дитячі команди змагались у Тересві (ФОТО)
Самі змагання присвячені Міжнародному Дню захисту дітей. Організаторами змагань виступила Тячівська державна адміністрація, зокрема сектор молоді та спорту державної адміністрації. Проведено спортивний захід з метою розвитку та популяризації міні-футболу та залучення до здорового способу життя юнаків.
 
У змаганнях взяли участь 4 команди: «Нарцис» м.Хуст, с.Грушово, «Авангард» смт.Тересва та м.Тячів.
 
В урочистому відкритті змагань взяв участь Василь Олексій,  голова Тересвянської селищної ради, який побажав чесної боротьби на міні-футбольному майданчику. Головний суддя змагань Сасин Омельян ознайомив команди з регламентом та порядком проведення матчів.
 
Після чого розпочалася захоплююча боротьба між командами суперників. Взагалі ігровий день був досить насичений та юні футболісти демонстрували гарний рівень підготовки.
 
По завершенню змагань відбулася урочиста церемонія нагородження. За підсумками всіх матчів заслужену перемогу вибороли юні футболісти з м. Хуст команда «Нарцис», на другому місці опинилася команда з Грушова і третє місце посіла команда «Авангард» смт. Тересва.
 
Кращим воротарем турніру став Семянівський Василь з команди «Авангард» смт. Тересва, кращим нападаючим – Ковач Богдан з команди с. Грушово та кращим гравцем – Сочка Дмитро з команди «Нарцис» м. Хуст.
 
Переможців та призерів турніру нагороджено пам’ятними кубками, медалями та грамотами, інформує прес-служба Тячівської райдержадміністрації.
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 704 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: