Головна » Усі публікації » в Україні » Школярі свалявської ЗОШ №1 четверті на "Кубку Націй Данон"(ВІДЕО)
16:57
Школярі свалявської ЗОШ №1 четверті на "Кубку Націй Данон"(ВІДЕО)
Сьогодні завершились ігри Всеукраїнського фіналу "Кубку націй Данон".

Школярі свалявської ЗОШ №1 четверті на Сьогодні в місті Лева на легендарній "Арені-Львів" фінішувало справжнє свято дитячого футболу - національний фінал міжнародного турніру «Кубку Націй Данон» 2015/2016. 8 кращих шкільних команд України виборювали путівку до Всесвітнього фіналу турніру, який пройде в жовтні поточного року у Франції.

Близько одинадцятої години дня на поле стадіону "Львів-Арена" вийшли закарпатці.

Весь перший тайм команда зі Сваляви активно атакувала ворота ЗОШ #12 з м.Конотоп. Відкривши рахунок у матчі, хлопці зі Сваляви мали три поспіль чудові нагоди закріпити свою перевагу, але змарнувавши їх, пропустила у власні ворота ще в першому таймі. 

Другий тайм команди провели досить обережно, і жодного голу вболівальники не побачили. 1:1 - рахунок основного часу. А далі - справжній трилер! Воротар з Конотопа відбив 2 з 5 ударів, а воротар Сваляви відбив один і ще один пенальтист з Конотопа пробив повз ворота. Шостому пенальті від Сваляви не було призначено стати голом, а від Конотопу пробив воротар і... Забив! Три відбитих пенальті та один забитий від воротаря дарують бронзу Конотопу.

Переможцем змагань стали учні НВО № 6 м. Кіровоград, які у фіналі з рахунком 3:0 переграли команду з Берислава Херсонської області. Тепер саме юні кіровоградці захищатимуть честь України у світовому фіналі «Кубку Націй Данон».

П'яте місце зайняв НВК № 26 м. Рівне, який також в серії післяматчевих пенальті переміг команду з смт. Черняхів Житомирської області. Почесна сьома позиція підкорилася господарям турніру гравцям з с. Прилбичі, які мінімально здолали команд Нікополя.

Всі учасники турніру були нагороджені пам'ятними подарнуками від організаторів змагань в особі Компанії Данон в Україні, Асоціації аматорського футболу України та ТМ Select. Особливим сюрпризом для переможця змагань став сертифікат від Федерації футболу Укараїни на будівництво футбольного майданчика в м. Кіровоград.
Гру за третє місце за участю свалявців дивіться з 57:00.
 
Категорія: в Україні | Переглядів: 1014 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: