Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Шпак вирушив в "Епіцентр" в оренду
09:57
Шпак вирушив в "Епіцентр" в оренду
Хавбек минайців проведе наступний рік у стані одного з лідерів Другої ліги України.

Шпак вирушив в Олексій Шпак відіграв за Минай у цьому сезоні сім матчів за першу команду та ще сім матчів за дублерів, де відзначився одним голом.

Рівно рік тому Олексія вже відправляли в оренду у хмельницьке Поділля, однак через карантин сезон у Другій лізі було не дограно, тож він так і не зіграв жодного офіційного матчу за Хмельницький.

Зараз Шпак знову їде на не чужу йому Хмельниччину грати за лідера Другої ліги України Епіцентр Дунаївці, який весною двічі зустрінеться з ФК Ужгород. Дунаївці одразу ж 2 березня внесли до своєї заявки 22-річного закарпатського півзахисника.

Після проходження зборів із Минаєм Олексій прийняв участь у трьох матчах Фавбет-ліги у лютому та на початку березня знову відправився у Туреччину на збори зі своєю новою командою. У Белеку Епіцентр провів спаринги з Металург Запоріжжя 1:1, збірною Монголії 4:0 та Кривбасом (тут зараз грає Артур Карноза) 1:2, в яких брав участь і Олексій.

Перший офіційний матч Епіцентр проведе вже за тиждень, 19 березня, і це одразу буде хмельницьке дербі та зустріч лідерів Другої ліги України Поділля - Епіцентр. А вже 24 березня Епіцентр поїде в Ужгород, де зіграє перенесений з осені матч 11 туру.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 476 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: