Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Шуфрича-молодшого поставили у жорсткі рамки
12:01
Шуфрича-молодшого поставили у жорсткі рамки
До 10 червня він має вирішити проблему з виплатою заборгованості по заробітній платі у своєму клубі.

До 10 червня він має вирішити проблему з виплатою заборгованості по заробітній платі у своєму клубі. У разі невиконання ужгородська "Говерла" не потрапить до Прем’єр-ліги сезону 2014/15.

У п’ятницю, 30 травня, у Будинку футболу під головуванням Ігоря Гатаулліна відбулося чергове засідання Комітету з атестації футбольних клубів Федерації футболу України.

Серед питань порядку денного основним був пункт відповідності фінансовим вимогам та критеріям Регламенту з атестації клубів Прем’єр-ліги України клубів ФК «Говерла» (Ужгород), ФК «Карпати» (Львів) та ФК «Волинь» (Луцьк). Ці три клуби поєднує одне − заборгованість перед футболістами або тренерами.

Після того, як було вислухано бачення представників клубів, які були присутні на засіданні, Комітет визначив термін для виявлення позитивної динаміки у зменшенні існуючої заборгованості − 10 червня. Якщо у встановлений строк вищевказані футбольні клуби не покажуть позитивні зрушення у приведенні фінансового критерію до норми, Комітет залишить за собою право відкликати атестат на право участі у змаганнях Української Прем’єр-ліги сезону 2014/15.



Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 721 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: