Головна » Усі публікації » у світі » Шведюк став гравцем МФК "Печ"
20:54
Шведюк став гравцем МФК "Печ"
Чинадіївський півзахисник змінив команду у другому дивізіоні Угорщини.

Шведюк став гравцем МФК
25-річний півзахисник останні два сезони виступав за "Спартак" з Ніредьгази. Закарпатським вболівальникам він відомий за виступами у чемпіонаті області за "Мункач" 2014 - 2016 роках та за "Середнє" сезону 2017.

Свою угорську кар'єру Олексій розпочав у 2015 році у "Бекешчабі. У 2017 році був короткий період у словацькій "Рожняві". Після чого по сезону провів за угорські "Циганд" та "Ясберені". З 2019 року він грав за Ніредьгазу, за яку у сезонах 2019/20 та 20/21 він зіграв у загальній кількості 62 матчі у чемпіонаті та 2 у Кубку. Свій єдиний гол він забив 10 листопада 2019 року проти "Сегеда" у другому дивізіоні.

Контракт із "Спартаком" у Олексія закінчився влітку, тому півзахисник став вільним агентом. У той же час тренерський штаб футбольної команди Печ відмітив закарпатського гравця під час зустрічей у чемпіонаті зіграних один проти одного протягом попереднього сезону, і клуб нещодавно домовився з ним щодо укладення контракту.

“Я був гарно прийнятий у роздягальні, тут дуже хороший колектив. Порівняно з моїми попередніми командами, тактичні схеми зовсім інші, але я намагаюся швидко освоїти ігрову систему протягом тренувальнних зборів. Я хочу допомогти команді у чемпіонаті і подякувати їм за довіру", - додав Шведюк.

"Після попереднього сезону ми подякували шістьом гравцям за співпрацю і вони залишили команду. Ми шукали футболістів, які б підсилили нашу команду у новому сезоні. Ті, хто прибув на сьогоднішній день, абсолютно вписуються в профіль гравця, визначений тренерським штабом, включаючи і новачка Олексу Шведюка, який продовжить свою кар'єру разом з нами на позиції півзахисника", - сказав спортивний директор клубу Арпад Кульсар.

Ніредьгаза завершила минулий сезон на сьомому місці у другій лізі, тоді як Печ були четвертими, відставши від прохідного другого місяця на чотирнадцять балів.
 
Категорія: у світі | Переглядів: 683 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: