Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Швидка перемога над Довгим (ФОТО)
20:07
Швидка перемога над Довгим (ФОТО)
Три голи бобовищанців ще у першому таймі вирішили долю цього поєдинку.

Швидка перемога над Довгим (ФОТО)
Від зустрічі цих команд очікувалось цікаве та гостре протистояння, адже відстань між ними у таблиці не велика, всього три очки, а минулі поєдинки завершувались 1:1 та 2:1 на користь мукачівців. Та ще до перерви господарі практично вбили інтригу у цьому матчі.
 
Хоча перший стовідсотковий момент створили саме гості – на 3-ій хвилині Крюков віддає у вільну зону молодому фланговому гравцю Владиславу Батрину, який втікає один в один з воротарем, однак пробити його не зміг.
 
За хвилину послідувала відповідь підопічних Ковача, до того ж результативна. Бундаш отримав шкіряного у чужій штрафній і технічно відправив м’яч у дальній кут – 1:0.
 
Трохи більше як за десять хвилин наддосвідчений Василь Варга (головний тренер ФК Ужгород), який вміло виконував роль диспетчера у центрі поля, помітив підключення правого захисника і віддає філігранну передачу на Вінтонюка, який реалізовує вихід сам на сам – 2:0.
 
Боржавці тривалий час виходили вперед за рахунок довгих передач, які були малоефективними. На 25-ій хвилині Михайло Батрин пробив справа з 24 метрів, Янкович відбив. На 27-ій хвилині салатові після стандарту біля своїх віорт розігнали контратаку, Варга отримав м’яч в центрі, однак Батьо зіграв небезпечно, постелившись у підкаті ззаду та м’яч дістався до Бундаша, тож арбітр не зупинив гру, Мирослав з правого краю штрафної закидує в центр, де Русин з другої спроби добиває круглого у ворота – 3:0.
 
За дві хвилини Андрій Русин міг ще раз відзначитись та його удар з 22 метрів прийняла на себе стійка. На 34-ій хвилині Варга віддає ще одну загострюючи передачу вперед на Бирака та Василь марнує свій вихід на одного голкіпера. Ще в одному епізоді Бирак пробивав головою, після навісу від Балажа, однак вище воріт.
 
По перерві гості дуже близько наблизились до голу, коли після подачі зі штрафного Ганчич пробив з 10 метрів та Калій, який чатував на дальній стійці, відбиває коліном. На 55-ій хвилині господарі укріпили перевагу – Бундаш віддав у штрафну на Болдога, який у боротьбі із захисником відправляє м’яч за призначенням – 4:0.
 
На 62-ій хвилині довжанці зуміли провести гол престижу. Михайло Батрин навісив зі стандарту, а Владислав Батрин вдало пробив головою – 4:1.
 
Господарі віддали ініціативу супернику та зелено-чорні не спромоглися на більше. Натомість отримали ще один у свої ворота – Болдог прострілив справа, а Ловга зрізав у власні ворота, хоча якби не він, то Коструб також був готовим завершити атаку – 5:1.
 
На 85-ій хвилині ще раз спрацювала зв’язка Батринів – Михайло навісив, а Владислав головою перекидував голкіпера, однак Янкович переводить у поперечку. Ще один удар, після стандарту у виконанні Михайла Батрина з 19 метрів, воротар Бобовища легко забирає.
 
Ударний дует ветеранів (та за сумісництвом тренерів команди Другої ліги) приносить перемогу Бобовищу, яке залишається на четвертому місці. Боржава зазнає найбільшої поразки у цьому сезоні і вкотре демонструє, що набирати очки може поки лише в Іршавському районі.
 
 
«Бобовище» - «Боржава» Довге 5:1
 
Голи: Бундаш, 4, Вінтонюк, 17, Русин, 27, Болдог, 55 - В. Батрин, 62, Ловга, 74 (автогол).
 
Бобовище: Михайло Янкович, Роланд Шольц, Михайло Калій, Андрій Мерцин, Дмитро Вінтонюк, Василь Варга (Михайло Станинець, 46), Олександр Балаж, Андрій Русин, Даніель Болдог, Василь Бирак, Мирослав Бундаш (Євген Коструб, 72).
Тренер – Іван Ковач.
 
Боржава: Дмитро Баран, Василь Боднар, Віктор Ловга, Михайло Якуб, Віктор Ганчич, Михайло Батьо (Олександр Батрин, 58), Іван Бурч (Ярослав Шандра, 73), Владислав Батрин, Михайло Батрин, Василь Симканич, Вячеслав Крюков.
Тренер – Василь Фірка.

Попередження: Янкович, 82, Бирак, 87.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 711 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: