Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Швидкі голи приносять Н.Коропцю три очки (ФОТО)
09:16
Швидкі голи приносять Н.Коропцю три очки (ФОТО)
Підопічні Віктора Когутича здобувають другу перемогу підряд.

Швидкі голи приносять Н.Коропцю три очки (ФОТО)
Порівнюючи ці дві команди, можна сказати, що вони з різної вікової категорії: господарі є одними з наймолодших у чемпіонаті, тоді як мукачівці – найстарші. І саме більш досвідчені гравці більш вдало розпочали поєдинок. На 4-й хвилині Сорока подав зі штрафного, голкіпер відбиває перед собою, а Валентин Смагін з семи метрів добиває круглого у сітку – 0:1.
 
Такий старт явно не додав впевненості Сторожниці, в їх діях була певна розбалансованість. Жовто-білі провели ще декілька атак: Герцуський справа віддав на Валентина Смагіна та його удар пройшов мимо воріт.
 
На 13-й хвилині Сорока практично від правого кутового прапорця виконав навісну передачу та м’яч полетів в бік воріт, залетів за комір воротарю і вдарившись об дальню стійку опинився у воротах – 0:2.
 
Маючи невелику перевагу у швидкості рутенці не часто втікали від своїх візаві. В одному з таких епізодів Лукіяник подав справа та Мадяр пробив головою не точно. З середньої дистанції намагались влучити в ціль Антошин та Гальчак, але воротар грав надійно. На 32-й хвилині Гальчак віддав на Антошина на вході у штрафну, Дмитро прокинув собі на хід у карну зону, але перед ним завалився Монда і зупинив Антошина та арбітр не вбачив порушення.
 
Під кінець першого тайму нижньокоропці були близькими до третього голу, коли Валентин Смагін відібрав м’яч у захисника і відразу пробив з 45 метрів, так як воротар знаходився на лінії штрафної та Марко встиг повернутися і забрати шкіряного. У відповідь Лукіяник добряче приклався з 25 метрів та м’яч влучив у поперечку.
 
На старті другої половини гри знову гості не реалізовують хорошу нагоду. Після вибивання м’яча воротарем круглий дійшов до Олберта, який виходить віч-на-віч і пробиває повз Марка та захисник Уста підстраховує свого партнера і зупиняє біля лінії. Сорока подав кутовий, Васільєв з декількох метрів не влучив у рамку.
 
На 73-й хвилині стався дуже спірний епізод, коли у карній зоні гостей Костик намагаючись прокинути собі на хід головою дістає ногою в обличчя від Маринця, який хотів зіграти ногою в м’яч. Арбітр замість пенальті призначає вільний удар з 10 метрів. Розіграш стандарту був не вдалим, удар прийшовся в стінку.
 
В останні 20 хвилин Рутенія перевела гру на чужу половину. Джуджук віддав на Костика та його удар вийшов не сильний і воротар забирає. Після прострілу Гряділя зліва захисник зрізає у свої ворота та влучає у стійку. На 81-й хвилині Медведєв б’є з 19 метрів, на шляху до воріт м’яч зустрічає виставлену руку Маринця в карній зоні та арбітр знову не бачить підстав для пенальті.
 
Лукіяник після високої подачі бив з 8 метрів, але м’яч пройшов біля стійки. На 90-й хвилині Медведєв на правому краї обійшов декількох опонентів і прострілив у штрафну, удар Костика прийшовся у стійку, а добивання Джуджука з 12 метрів було точним – 1:2.
 
Сторожницька команда показала два різні тайми і цілком могла розраховувати на очки, якби не помилки арбітра. Нижній Коропець може похвалитися хорошою реалізацією і тепер одноосібно очолює турнірну таблицю.
 
 
Арбітр – Сергій Гецко
Асистенти – Андрій Сімку, Саболч Алмаші
Делегат матчу – Олександр Чегіль
 
с. Концово, глядачів 100
 
ФК «Рутенія» Сторожниця – ФК «Н.Коропець» 1:2
 
Голи: Джуджук, 90 – Вал.Смагін, 4, Сорока, 13.
 
Рутенія: Костянтин Марко, Сергій Колобов, Іван Жентичко, Юрій Василиженко (Станіслав Уста, 46), Владислав Андрусь, Рудольф Балажинець, Микита Гальчак (Ярослав Костик, 65), Дмитро Антошин (Ігор Джуджук, 62), Євген Лукіяник, Віталій Медведєв, Олександр Мадяр (Олександр Гряділь, 78).
Запасні: Марян Гончарук, Михайло Янцо, Давід Дьордяй.
Тренер – Рудольф Балажинець.
 
Н.Коропець: Дмитро Моісеєнков, Василь Маринець, Владислав Васільєв, Василь Монда, Віктор Смагін, Мілан Кіштулинець, Олександр Герцуський, Євген Сорока (Василь Шіц, 87), Владислав Магоч (Ерік Росул, 46), Валентин Смагін (Іван Шіц, 81), Олег Олберт.
Запасні: Валентин Гецко, Василь Сабов, Віталій Шефер.
Тренер – Віктор Когутич.
 
Попередження: Мадяр – Кіштулинець, Магоч.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1335 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: