Головна » Усі публікації » у світі » Симчо в складі "Динамо" U-17 тріумфує в Італії
21:11
Симчо в складі "Динамо" U-17 тріумфує в Італії
З 1 до 5 квітня в італійському місті Рієті у 23-й раз відбувся міжнародний дитячо-юнацький футбольний турнір серед футболістів 1998 р.н.

З 1-го до 5-го квітня в італійському місті Рієті у 23-й раз відбувся міжнародний дитячо-юнацький футбольний турнір серед футболістів 1998-го року народження.

З 1-го до 5-го квітня в італійському місті Рієті у 23-й раз відбувся міжнародний дитячо-юнацький футбольний турнір серед футболістів 1998-го року народження, проведений на честь відомого італійського тренера Манліо Скопіньо.

Київське «Динамо» на ньому було представлене академічною групою U-17 під керівництвом Юрія Дмитруліна та Артема Яшкіна, до складу якого входить і наш земляк Віктор Симчо.

Загалом у турнірі брали участь 9 команд, серед них – італійська «Рома», празька «Спарта», господарі ФК «Рієті», італійські «Перуджа» та «Лаціо».

Динамівці впевнено подолали груповий етап та вийшли до фіналу.

Пропонуємо до вашої уваги результати матчів за участю нашої команди:

«Рома» (Італія) – «Динамо» (Київ) – 1:2

«Динамо» (Київ) – ФК «Рієті» – 3:0

Півфінал

ФК «Уйпешт» (Угорщина) – «Динамо» (Київ) – 0:2

Фінал

«Динамо» (Київ) – «Тернан» (Терні, Італія) – 3:0

Голи: 7' Лісовий, 33' Апостолюк, 36' Терещенко.

Динамо Київ: Герасименко (30' Kобель), Єдинка, Козачок (18' Tерещенко), Мазур, Бабан, Апостолюк, Алексеєв, Лісовий (34' Геник), Симчо (21' Зубков), Moчуляк (29' Сміченко), Kосовський (33' Ібадов).
Тренер - Дмитрулін Юрій Михайлович, Альберт Босх.

Тернана: Віталі, Бокканера, Пінсалья, Джардіно (20' Аргенто), Белліні, Брокателлі (1' Пігацціні), Касціані, Паолуччі (29' Кондіто), Поліцці (20' Каріссімі), Вітторі (23' Табелла ), Петроселлі (34' Філабі).
Тренер - Роберто Боррьєлло.

Номінації турніру:

Переможець SCOPIGNO CUP 2015 - Динамо (Київ)

Кубок фейр-плей - Рома

Приз найдисциплінованішій команді, нагорода імені "Луїджі Фестуччі" - Рієті

Нагорода імені Мірко Ферсіні, молода надія турніру - Даніель Костль (Спарта Прага)

Кращий Воротар - Алекс Салаї (Уйпешт)

Кращий гравець - Данило Лісовий (Динамо)

Кращий бомбардир, нагорода імені "Роберто Лоретті" - Віктор Симчо та Ілля Терещенко (обидва Динамо)

Детальніше про виступ своїх підопічних розповів наставник Юрій Дмитрулін:

- У першому матчі з «Ромою» нам вдалося забити два м'ячі, відзначився Алексєєв, якого зовсім нещодавно ми запросили з харківського «Металіста». Перший м'яч він забив головою після стандарту, а другий – після того, як блискуче розібрався у штрафному майданчику та «розстріляв» воротаря. Звичайно, італійці почали нас пресингувати, в одному з моментів суддя призначив пенальті, рахунок скоротився. І наприкінці гри почалися «гойдалки»: моменти були як у італійців, особливо після стандартів, так і в нас у контратаках, де ми не використали два чистих гольових моменти.

У фінальному поєдинку проти «Тернани» нам вдавалися й комбінації, й удари з дальніх дистанцій, і голи. А коли суперник ще й відкрився в другому таймі, ми мали три виходи віч-на-віч, один із яких призвів до фолу на Терещенку й пенальті у ворота італійців, який сам Ілля й реалізував.


Загалом варто відмітити, що Віктор робить ще один крок вверх, здобуваючи міжнародне визнання, демонструючи свою футбольну майстерність на італійських полях та завойовує нагороду, як кращого голеадора змагань.

ВІДЕО з фінального матчу можна перглянути тут.

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: у світі | Переглядів: 1266 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: