Головна » Усі публікації » в Україні » "Синай" розпочав футзальний рік з перемоги
21:56
"Синай" розпочав футзальний рік з перемоги
В 7-му турі Чемпіонату України по футзалу серед юнаків "Синай" зійшовся із футзалісти ДЮСШ м. Сокаль Львівської області.

В першому колі на своєму майданчику сокальцям вдалося переграти закарпатців 6:4, при цьому перевага мукачівців у володіння м'ячем була очевидною. Вчора,11 січня, футзальна школа "Синай" у 7 турі Чемпіонату України з футзалу, у Мукачеві, здолала опір ДЮСШ м. Сокаль. Рахунок 7:1 на користь мукачівців. 

"Цей матч ми виграли, проте за жоден матч, який провела наша команда у Чемпіонаті нам червоніти не доводиться,- зазначив головний тренер команди Олександр Прожегач. Хочу зазначити, те, що роблять ці діти - це справжнє футзальне диво. Бо ще рік тому, вони хіба що вміли по м'ячу попадати. Сьогодні в кожному матчі вони володіють ініціативою. Є поразки, проте є гра. Є бажання, проте бракує досвіду. 

Для нас головне те, що ми граємо, те що ми існуємо. Головне ми отримуємо насолоду і задоволення, а результат це те, на що сподіваємось, а там м'яч круглий.

Наша школа вже четвертий рік захищає честь міста і області на всеукраїнських змаганнях. Ми ні до кого не ходимо з простягнутою рукою, слава Богу. Проте дітям так приємно, що хтось просто прийде до них потиснути їм їхні чоловічі руки, і скаже слова підтримки. 

Велика подяка Олександрові Пересті, депутату міської ради, який завжди з командою і своєю присутністю вселяє в наших хлопців віру у власні сили. 

Приємно було нашим діткам після матчу сфотографуватись з легендою нашого футболу Василем Турянчиком."
 
Категорія: в Україні | Переглядів: 872 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: