Головна » Усі публікації » в Україні » "Синай" здобуває перемогу у Львові (ВІДЕО)
22:17
"Синай" здобуває перемогу у Львові (ВІДЕО)
Команда футзальної школи "Синай" продовжує боротьбу за найвищі місця у Західній конференції.

Цього вікенду львівський "Інтер" зазнав другої поразки поспіль. Тепер у рідних стінах і від мукачівського "Синая". Гості дуже активно почали гру і практично в першій ж атаці зуміли відкрити рахунок. Через декілька хвилини закарпатці збільшили свою перевагу до двох голів, а під саму завісу першого тайму й взагалі ввели у ступор чорно-синіх своїм третім м'ячем.
 
Це був провальний день для "Інтера". В умовах кадрового дефіциту у львівських гравців просто не клеїлась гра. Створені моменти не приносили результату так як технічний брак у завершальній стадії був дуже великий.
Змінити картину у грі "Інтер" хотів завдяки грі із пятим польовим, проте в одній із своїх атак через вже згадуваний брак наткнувся на контрвипад "Синаю" і Владу Лехновському, який виконував роль "літаючого" голкіпера, довелось фолити. Як наслідок вилучення і всі плани у грі ва-банк знівелювались. До завершення гри команди ще обмінялись голами, проте вони суттєво не змінили стан речей.

Наставник синайців Олександр Прожегач поділився враженнями від гри:

"Веземо додому в Закарпаття блискучу перемогу. Блискуча не за рахунком на табло (1:4), а по фантастичній грі, яку показали юні закарпатці у Львові, здолавши "Енергію-Інтер Футзал". Велика подяка дітям за те, як вони тримають футбольну марку нашого краю. Треба відзначити, що "Синай" Мукачево це не тільки діти з Мукачева. Так було завжди, що кольори нашої школи захищали діти з Сваляви, Виноградова, Ужгорода, Львова, Неліпина, Пасіки, Сасівки. Так і зараз честь Закарпаття у складі нашої команди захищають діти з Ужгорода, Середнього, Кольчина - без них ці успіхи були б неможливими. Ще раз всіх батьків, всіх наших вболівальників з історичною перемогою для нашої школи над таким грізним суперником!

Наша команда зіграла шість матчів у Чемпіонаті України по футзалу серед дитячо-юнацьких команд. Кожного разу відмічаю той факт, що ці діти вперше в житті грають на такому рівні. Проте юні закарпатці достойно представляють наш край за його межами. В шістьох матчах три поразки і три перемоги. Ці результати дають нам можливість поборотися за вихід з групи. Завадити цьому може наступний суперник - лідер нашої групи ДЮСШ -1 м. Червоноград. Наші опоненти ще не відчували гіркоти поразок. У першому колі наша команда поступилася на полі суперника 5:1. Проте в нас живе надія на перемогу з Божою поміччю.

Наші діти чекають на дорослу підтримку їх зусиль за честь Закарпаття, за честь Мукачева, за честь футзальної школи "Синай"!"



Категорія: в Україні | Переглядів: 1334 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: