Головна » Усі публікації » в Україні » "Синай" знімається з чемпіонату України з футзалу серед юнаків
22:34
"Синай" знімається з чемпіонату України з футзалу серед юнаків
Одразу по завершенню ігор четвертого туру чемпіонату України з футзалу серед юнаків синайці вирішили зійти з дистанції.

На своїй сторінці у Фейсбук головний тренер футзальної школи "Синай" Олександр Прожегач зробив гучну заяву:

"Офіційно! Правління футзальної школи Синай заявляє про наступне: наша фузальна школа чотири роки приймала участь у Всеукраїнських змаганнях. За цей час ніхто з Правління школи, тренерського складу жодним чином не висловлювався з претензіями до будь-кого з організаторів, керівників змагань та суддів. Так ми будемо поводитись і надалі. Але оскільки утримання і участь команд - це велика затратна справа повідомляємо, що гроші на вітер викидати не будемо. Тому знімаємо команду 2004 р.н. з Чемпіонату України.

Про причини ми говорити не будемо. Скажемо, що ми повернемось. Але для цього по-перше, дуже багато що повинно змінитися в українському дитячому футзалі. А ми повинні придбати хоча б дві відеокамери для того, щоб з нас не робили дурнів, бо без записів матчів ми на майданчик більше не вийдемо. Від всієї душі вболіваємо за український ФУТЗАЛ і бажаємо йому тільки професійного росту, якого не буде без професійного підходу до справи. Всім успіхів і здоров'я.

P.S. Наша команда зазнала поразки від ДЮСШ Червоноград з рахунком 1:5. Все що творилося в Червонограді можна назвати одним словом: повний судійський безпредєл! Звичайно в наших опонентів інша думка. Ну що, ви пограйте без нас."

Також було повідомлено про плани створити християнську футзальну Лігу Закарпаття:

"Футзальна школа "Синай" ініціює створення християнської футзальної Ліги Закарпаття. Пропонуємо створити оргкомітет Ліги. Закликаємо всіх небайдужих долучатися до цієї справи. Це буде незалежна громадська організація, яка займеться проведенням футзальних змагань. Звертаємось до представників християнських конфесій краю, футбольних клубів краю, вболівальників, вступати до християнської футзальної Ліги Закарпаття. "Допоки ми не принесемо Христа в спорт, там порядку не буде!"

Та вже через день керівництво клубу, після спілкування з головою Асоціації футзалу України, змінило своє рішення:

"Після конструктивної розмови з Президентом асоціації футзалу України Сергієм Васильовичем Владико нами прийнято рішення про повернення команди 2004р.н. до участі в Чемпіонаті України по футзалу.
Ми прийняли це рішення тільки із великої поваги особисто до С.В.Владико, який всією душею вболіває за розвиток футзалу України і зокрема дитячо-юнацького!"
 
Категорія: в Україні | Переглядів: 1225 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: