Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Синдром "Колоса"
11:54
Синдром "Колоса"
Завершальний матч VBET Ліги напередодні зимової перерви приніс чимало сюрпризів і, думається, здивував багатьох.

Синдром В цьому поєдинку тренерський штаб «Минаю» традиційно схему не змінював. А ось склад – так. На ворота повернувся Пеньков, в опорну зону – Месхі, ближче до атаки – Мякушко та Коваленко. На вістрі вперше за останній час вийшов Вишневський.

І тренер не прогадав. Адже саме Олег став автором першого голу вже після першої десятихвилинки. Мякушко поборовся біля штрафної, віддав на Месхі, а той на Вишневського – і закарпатець забив свій 4-ий гол в сезоні!

«Колос» такого початку не очікував, тому, звісно, додав у атаці. Проте «минайці» були готові до такого сценарію та чітко відпрацьовували в обороні. І якісно виходили в атаку. Один з таких моментів ледь не закінчився другим голом – на 21-ій хвилині Мякушко продрався флангом і пробивав з гострого кута – воротар заблокував.

Загалом, «минайці» хоч і не володіли часто м’ячом, проте діяли організовано і без нього. Господарі атакували, завойовували стандарти і били з них, але закарпатці цей наступ відбили.

Після перерви ми відразу розпочали з атаки: Кулієв флангом пройшов і віддав на Месхі, але його удар прийшовся вище. Далі господарі відтиснули гру на чужу половину поля, змусивши нас захищатися.

Відбивши атаки, ми самі почали атакувати на контратаках. Так, на 67-ій Мякушко втікав від переслідувачів і пробивав на швидкості з-за меж штрафної – поруч зі стійкою. Через 10 хвилин  вже міг забивати Кулієв, але парирував голкіпер. А ще через 4 – Коваленко. Він отримав у штрафній пас від Мякушка і пробив сходу – вище.

На жаль, але вкотре в сезоні ми стали заручниками останніх хвилин. І знову не втримали результат. Спочатку на 88-ій хвилині арбітр призначив не надто очевидний пенальті, який реалізував Милько. А на 90-ій хвилині був ще один стандарт – подавав все той же Нурієв, а захисник Чорноморець добив м’яча з близької відстані.

Ми ще могли врятувати гру, адже на останній хвилині створили 2 моменти. Але спочатку не забив Горін, а потім Мякушко зі стандарту. У підсумку – програємо 2:1.

Наступний матч наша команда зіграє вже у наступному році.


«Колос» – «Минай» 2:1

Голи: Мілько, 88 (пен.), Чорноморець, 90 - Вишневський, 11 

«Колос»: Волинець, Золотов, Петров, Чорноморець, Матія, Богданов (Костишин), Мілько, Ільїн, Дієго, Лисенко (Нурієв), Сітчинава (Ренан)

«Минай»: Пеньков, Гончар (Векляк), Горін, Матіч, Книш, Петрусенко, Месхі, Кулієв (Кобак), Мякушко, Коваленко (Байдал), Вишневський (Селезньов)

Попередження: Ільїн – Горін, Месхі, Кулієв, Коваленко, Книш
Прес-служба ФК "Минай"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 425 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: