Головна » Усі публікації » в Україні » Сірмай із сріблом, Куніна - четверта
16:26
Сірмай із сріблом, Куніна - четверта
У четвер, 23 лютого, у Винниках на стадіоні ім. Богдана Маркевича завершилися матчі зимового чемпіонату України серед жіночих команд.

Сірмай із сріблом, Куніна - четверта Дві представниці закарпатського футболу Надія Куніна та Анастасія Сірмай взяли участь у IV зимових Всеукраїнських змаганнях з футболу серед жіночих команд.
 
Мукачівка Куніна у складі чернігівської Легенди-ШВСМ зайняла четверте місце на турнірі. На груповому етапі Надія зіграла 50 хвилин у першому матчі з Львів'яночкою, але її команда програла 0:1. У другому матчі Куніна провела всю гру з Жилстрой-1, зігравши 0:0 з фаворитом. В останньому матчі групи Легенда виграла 3:2 у Родина-Ліцей, Надія вишла в старті, але на 25-й хвилині була замінена.

У плей-оф Легенда-ШВСМ розгромила Атекс СДЮШОР-16 6:1, Куніна провела на полі стартові 46 хвилин. У матчі за третє місце із дніпровською Злагодою чернігівки зіграли внічию 0:0, але програли по пенальті 3:4. Закарпатка провела на полі весь матч.
 
В ході турніру, 22 лютого, редакція Жіночого футболу України нагородила кращих в номінаціях за минулий сезон. Серед них була і Надія Куніна, як кращий молодий гравець до 17 років.
 
Ужгородка Анастасія Сірмай виступила краще і стала срібною призеркою в складі Жилстрой-2 Харків. У групі харків’янки перемогли Ятрань 2:0, Анастасія з’явилась на полі на 67-й хвилині. Далі з таким самим рахунком були переграні уманьські Пантери, Сірмай вийшла на заміну на 57-й хвилині. В третій грі Жилстрой-2 переміг Спартак Чернігів 3:0, ужгородка провела на полі весь матч.

В плей-оф Жилстрой-2 розгромно перемогли Злагоду 6:1, Сірмай знову відіграла всю гру. У фіналі відбулось харківське дербі між Жилстрой-1 та Жилстрой-2, і тут сильнішими виявилась перша команда 2:1. Анастасія залишилась в запасі. 
Тарас Галушка

Фото взяті з Женский футбол Украины

Категорія: в Україні | Переглядів: 1100 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: