Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Славік у запалі, Медея у фіналі
19:07
Славік у запалі, Медея у фіналі
Доволі сенсаційний результат принесла гра на ужгородському Автомобілісті.

Славік у запалі, Медея у фіналі Всі розклади перед цієї грою були явно не на користь команди Пінковського, Севлюш підходив до звітної зустрічі однозначним фаворитом із грізним стартовим складом. Сама тактика на гру у Грошева була атакуючою – у три захисники та з латералями на флангах. 

Впродовж матчу севлюшці переважали суперника за багатьма показниками, проте забити тривалий час їм не вдавалось. На 8-ій хвилині Василинець знайшов у штрафній Чедрика та той зблизька не зміг пробити Славіка. За мить Пуканич пробив з 24 метрів, воротар відбиває. 

Медейці намагались загострювати гру біля воріт Колісника після стандартів, але безрезультатно. Севлюш неупинно тиснув на ворота і домігся свого на останніх хвилинах першого тайму, коли Василинець увірвався у штрафну зліва і прострілив на Пуканича, який у дотик забиває з семи метрів – 0:1.

Гол у роздягальню мав додати впевненості севлюшцям, проте розвинути свою перевагу у другій половині гри їм ніяк не вдавалось. Червоно-білі глибоко опускалися у захист і стримувала атакувальний запал виноградівців. А на 65-ій хвилині підопічні Пінковського дочекались свого моменту і реалізували його – Медведєв віддав направо на Козуба, який увійшов у штрафну і асистував Соскиді – 1:1.

Це був неочікуваний поворот у матчі і у повітрі запахло сенсацією. Севлюш активно йшов вперед і найкращий момент мав на 76-й хвилині, коли Пуканич вивів Реплюка на ворота з правого краю та Михайло опинившись перед Славіком пробив повз ціль. Також небезпечно було після штрафного з 17 метрів та Куделко пробив трохи вище рамки. Медейці зуміли втримати нічийний рахунок і дотягнули до серії пенальті, яка стала вже їхнім козирем (що не дивно, з таким воротарем). 

Старт серії був за севлюшцями, адже Чедрик забив перший удар, а удар Ковача відбив Колісник. Проте надалі Славік не дав себе обіграти більше нікому, парирувавши по черзі удари Ковтуна, Реплюка та Пуканича. У Медеї ж далі всі забивали – Джанда, Пінковський та Медведєв.

Оноківська команда творить чергову сенсацію і пробивається до фіналу. А герой поєдинку Юрій Славік демонструє майстер-клас по відбиванню пенальті. Для виноградівців у цьому турнірі будь-який результат, крім золота, вважається провалом. 



Удари
7 - 18

Удари у рамку
1 - 9

Кутові
3 - 7


ФК «Медея» (Оноківська ТГ) – ФК «Севлюш» – 1:1 (по пен. 3:1)

Голи: Соскида, 65 – Пуканич, 45+1.

Медея: Юрій Славік – Євген Мукомела, Олександр Кобеляш, Вячеслав Пінковський, Богдан Зуб (Микола Джанда, 46) – Ярослав Вензенко (Іван Ковач, 68), Юліан Козуб (Олександр Семків, 81), Іван Капустей, Віталій Медведєв – Руслан Соскида
Запасні: Дмитро Манівчук, Василь Симочко, Іван Мастяк, Іван Марюхнич, Віталій Геці, Анатолій Пеняк
Тренер - Вячеслав Пінковський-старший

Севлюш: Максим Колісник - Василь Куделко, Олег Допілка, Руслан Гогерчак - Євген Русин, Юрій Чонка (Олександр Логойда, 65), Василь Ковтун, Василь Василинець (Антон Береш, 65), Адріан Пуканич, Михайло Реплюк, Михайло Чедрик.
Запасні: Іван Марущинець, Юрій Мірошниченко, Михайло Керечан, Богдан Котляр, Юрій Мешко Артур Дорі
Тренер – Юрій Грошев.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 542 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: