Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » "Славіст" на шляху до фіналу перемагає "Радванку" (ФОТО)
20:09
"Славіст" на шляху до фіналу перемагає "Радванку" (ФОТО)
Універститетська команда продовжує дивувати результатом долаючи більш іменитих суперників.

Поєдинок у мікрорайоні Радванка проходив у розміреному темпі, адже поле не дозволяло показувати швидкий футбол. За весь перший тайм воротарі лічені рази по справжньому вступали у гру.
 
На початку зустрічі Слободян навісив у штрафну, де Грицкевич пробив головою, але не сильно і воротар забирає. В подальшому тривала рівна боротьба переважно в центрі поля. В середині тайму Келеманик пробив з 22 метрів, але над воротами. Більш точнішим виявився удар Жоффчака з 18 метрів, Дитюк відбив перед собою і Слободян був першим на добиванні, однак лайнсмен фіксує положення поза грою.
 
Славіст проводив атаки більше правим краєм, однак численні передачі з флангів не несли загрози воротам господарів. Під кінець першої сорокап’ятихвилинки підопічні Бучка активізувались. Слободян пробивав з 20 метрів, воротар грає надійно. В іншому епізоді Грицкевич перекинув голкіпера та захисники підстрахували Дитюка і вибили м’яч з лінії.
 
У другій половині гри розпочалась сильна злива. Команди тривалий час грали без воріт, лише час від часу створюючи небезпеку за допомогою стандартів. Так мукачівець Хміль пробивав зі штрафного з 26 метрів, Солодовник зловив. За декілька хвилин вже Крив’яник приклався з 30 метрів в обвідним ударом, кіпер з труднощами відбив.
 
На 73-й хвилині Нергеш подав справа, Гррицкевич з п’яти метрів бив головою та прямо в руки воротарю. За дві хвилини Іван Павліш зважився на удар з 30 метрів по центру, голкіпер був не готовий до цього – 0:1.
 
Радванка з більшим запалом пішла вперед відіграватися. Після чергового стандарту Володимир Товт пробивав з 10 метрів зльоту та м’яч просвистів над воротами. В останні хвилини команда Селменського та Яворіва зосередилась на збереженні переможного рахунку.
 
Та все ж господарі вже у додатковий час мали дві реальні нагоди, щоб забити. Після довгої передачі Грицкевич скинув головою на хід і Віктор пробивав з 12 метрів без перешкод, але не влучив у рамку. Після ще одної довгої передачі від Крьоки Грицкевич наздогнав м’яч в районі одинадцяти метрів і в один дотик намагався проштовхнути повз голкіпера, однак не влучив у ворота.
 
Славіст проходить ще одного грізного суперника і зійдеться у фінальному поєдинку з Вопаком.

 
Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Ігор Гарлач, Мирослав Горгош
Делегат матчу – Анатолій Плеханов
 
м. Ужгород, стадіон школи №7, глядачів 40
 
ФК «Радванка» - ФК «Славіст» 0:1
 
Голи: І.Павліш, 75.
 
Радванка: Ігор Солодовник, Володимир Лисаченко, Володимир Товт, Михайло Крьока, Володимир Кардач, Євген Келеманик (Олександр Глива, 87), Назар Слободян (Павло Кривка, 46), Роберт Товт, Едуард Нергеш, Віктор Жоффчак, Олександр Грицкевич.
Тренер – Юрій Бучок.
 
Славіст: Володимир Дитюк, Петро Крив'яник, Юрій Боднар, Михайло Микуланинець,Владислав Варцаба, Іван Павліш, Анатолій Павліш, Михайло Хміль, Роман Папарига (Ростислав Молнар, 85), Ігор Дзюбенко (Олександр Сівак, 70), Олександр Дячук (Антон Павленко, 46).
Запасні: Вадим Тарасов, Віталій Магдинець.
Тренер – Олег Яворів
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1104 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: