Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Сокіл" не помічає "Карпати"
21:26
"Сокіл" не помічає "Карпати"
3-го червня команда «Карпати» із Верхнього Коропця вдома приймала «Сокіл» із села Кінчеш, що на Ужгородщині.

Поєдинок обіцяв бути цікавим та безкомпромісним, адже команди перед матчем знаходились в середині турнірної таблиці, а саме «Карпати» із показником 6 очок посідали 8-ме місце, а «Сокіл» маючи у своєму активі 7 залікових балів був на 6-му місці. Одним словом дивлячись турнірну таблицю можна було зрозуміти, що обидві команди однакового рівня, але сама гра показала, що це не зовсім так.
 
Відразу з самого початку гості заволоділи ігровою ініціативою і вже на 5-ій хвилині покарали суперника за такий кволий початок. Нападник Кінчеша Томаш Надь виграв верхову боротьбу і головою чудово відкинув м’яча на Ярослава Костика, який з правого флангу увірвався в штрафний майданчик суперника, і невідпорно пробив у дальній від кіпера кут – 0:1.
 
«Сокіл» і надалі продовжував більше володіти м’ячем та повністю переважав суперника в центральній частині поля. Особливо активним був півзахисник гостей Ігор Сугоняк, через якого проходила вся гра кінчешців і який своїми зрілими та точними пасами неодноразово загострював гра та виводив своїх партнерів на небезпечні ударні позиції. В середині першого тайму той таки Сугоняк вивів Томаша Надя на побачення з воротарем господарів, однак нападник гостей не зміг реалізувати стовідсотковий шанс і пробив мимо воріт. Під кінець першого тайму гості трохи заспокоїлись, а господарі навпаки додали в активності і гра на футбольному полі вирівнялась. І вже на останній хвилині гравець «Карпат» Едуард Чоря з 12-ти метрів сильно та небезпечно пробивав, однак на щастя гостей круглий пролетів зовсім трохи вище воріт.
 
З початку другого тайму було помітно, що господарі мали величезне бажання зрівняти рахунок на табло. І це їм вдалось на 61-ій хвилині. Після метушні в штрафному майданчику кінчешців, м’яч відскочив до Василя Биряка, який точно пробив в самий кут воріт. Рахунок став 1:1.
 
Відразу після пропущеного голу господарі знову активізувались та почали значно агресивніше діяти в атаці. Також потрібно відзначити, що у складі гостей у другому таймі на заміну вийшли дуже хороші футболісти, які значно оживили цю гру. Перш за все мова йде за Девіда Ніцкулича, який вийшовши на поле у другому таймі, забив гол і віддав дві гольові передачі. Але про все по черзі. Господарі не довго раділи забитому голу, адже на 63-ій хвилині Ярослав Костик так само увірвався в штрафний майданчик Коропця і дуже сильно та результативно пробив по воротах суперника.
 
Через 13 хвилин раніше анонсований Девід Ніцкулич під час контратаки своєї команди на швидкості втік від захисників, обіграв воротаря і в порожні ворота покотив м’яч. Рахунок став 3:1 на користь гостей.
 
Вже в самому кінці матчу гості забили ще два голи. Спочатку після хитрого пасу Ніцкулича, голом відзначився Ярослав Фаринич.
 
А вже на 92-ій хвилині невгамовний Ніцкулич обіграв двох захисників, воротаря і віддав пас на Владислава Михайловського, який без проблем забив гол у порожні ворота.
 
Як підсумок, «Сокіл» Кінчеш демонструє чудову та результативну гру і без будь яких проблем перемагає на виїзді «Карпати» із Верхнього Коропця.

 
Арбітр: Дьордь Н.
Асистенти арбітра: Рогач Я, Вовчанський І.
Інспектор: Зайтлер В.
 
«Карпати» Верхній Коропець - «Сокіл» Кінчеш 1:5
 
Голи: Костик, 5, 63, Ніцкулич 76, Фаринич 90, Михайловський 90+2 – Биряк 61.
 
«Карпати» Верхній Коропець: Росул С, Жамко В, Данканич Е, Маняк Е, Шепа А, Тельмах В, Бубряк Ю, Пфайфер А, Чоря Е, Биряк В, Орос С.
Запасні : Стець Я, Рішко В, Пфайфер Е, Пекарь Я.
 
«Сокіл» Кінчеш : Фанта В, Микульця Ю, Слободін А, Крупа А, Дем’ян Р, Костик Я, Корпош І, Сугоняк І, Рабел В, Яхимець О, Надь Т.
Запасні : Ніцкулич Д, Лобанов А, Фаринич Я, Михайловський В, Микульця В.
Артем Панченко
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 806 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: