Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Сокіл" підкорює "Невицький замок" (ФОТО)
19:27
"Сокіл" підкорює "Невицький замок" (ФОТО)
Дебютний матч групи В виявився найменш результативним у першому ігровому дні.

Обидві команди на перший матч Зимової першості добряче кількісно укомплектувались, переглядаючи новачків перед початком сезону. Серед таких був і один середнянський гравець (Лащо у складі Невицького замку), яких місцеві глядачі на середнянському стадіоні вже не бачили дуже давно. У Кінчеші возз'єднались брати Костики, до Ярослава приєднався Станіслав, який у минулому сезоні грав якраз за Невицьку команду.

Невицька команда розпочала гру з дуетом африканських форвардів, які минулого сезону виступали за Великі Лази в Ужгородському районі, і саме один з них мав першу хорошу нагоду забити. Жолтанич, який виділявся активністю у першій половині гри на правому фланзі, подав у штрафну, де Бакура головою пробивав та воротар відбив.
 
Команди по черзі проводили затяжні атаки та до ударів доходило рідко. На 22-ій хвилині Ярослав Костик на швидкості увірвався з правого краю у штрафну і був збитий Цветковим, який не встиг на м’яч на виході. Тож арбітр вказує на одинадцятиметрову позначку. Ігор Сугоняк холоднокровно переграв кіпера – 0:1.
 
Трохи згодом Слободін зумів пробити повз воротаря та Костелей підстрахував Цветкова і вибив м’яч з лінії. У Невицького мало що виходило попереду, можна згадати лише удар Шимона з 22 метрів, але вище.
 
Ще одна атака Кінчеша прийшла з правого краю, Ярослав Костик віддав у центр штрафної на Слободіна, який розстрілював ворота і цілив у дальній кут, але зовсім трохи не влучив.
 
На старті другого тайму досвідчений Гартманн пробив зі штрафного з 20 метрів, м’яч просвистів біля дальньої стійки. Ще одним гострим ударом відзначився Климпуш з середньої відстані, воротар впіймав.
 
Та найближчим до ще одного взяття воріт був Гапак, який вийшов один в один з Анталом та кіпер відбив ногами не складний удар Олександра. Останнім вартим уваги гострим моментом став постріл Вогара сходу з правого краю, м’яч розминувся з дальній кутом.
 
Сокіл розпочинає футбольний рік мінімальною перемогою над невиччанами.
 
 
ФК «ОК ДЮСШ Невицький замок» (Невицьке) – ФК «Сокіл» (Кінчеш) 0:1
 
Гол: Сугоняк, 23 (пен.)
 
Невицьке: Юрій Цветков, Дмитро Костелей, Юрій Боднар, Юрій Жидик, Олександр Лащо, Олександр Шимон, Іван Мицька, Ммакама Кінгслі, Ростислав Жолтанич, Ісак Бакура, Олександр Кирлик.
На заміну виходили: Іван Стойка, Максим Климпуш, Сергій Арбузов, Юлій Антал, Василь Вогар, Павло Волонтир, Мілан Гартманн, Михайло Янцо.
Тренер – Іван Матьовка.
 
Сокіл: Віталій Фанта, Юрій Микульця, Олександр Яхимець, Василь Микульця, Василь Штулер, Ярослав Костик, Іван Корпош, Ігор Сугоняк, Станіслав Костик, Артем Слободін, Томаш Надь.
На заміну виходили: Владислав Михайловський, Ярослав Фаринич, Роман Дем'ян, Олександр Гапак, Девід Ніцкулич, Олександр Гряділь, Михайло Данкулинець.
Тренер – Іван Криса
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 918 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: