Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Сокіл" розриває "Фаворит" (ФОТО)
10:43
"Сокіл" розриває "Фаворит" (ФОТО)
У першому турі першості області в першій лізі в Кінчеші відбулося своєрідне дербі Ужгородщини – місцевий «Сокіл» вдома приймав шишлівський «Фаворит».

На старті сезону в складі Кінчеша були помітні лише точкові кадрові поповнення – в лінії атаки з’явилися Лучин Віталій та Медвідь Едуард, то в гостей практично повністю оновлена команда – левова частка гравців, гравці юнацького складу з минулорічного сезону.
 
Початок матчу вийшов доволі несподіваним – гості заробили право на кутовий, після виконання якого удару по воротам господарів завдав гравець «Фаворита» стража «Сокола» підстрахувала поперечина. Та як виявилося згодом це був єдиний момент у гостей. Далі господарі перебрали ініціативу і лише доля везіння та марнування купи нагод не дали можливості господарям реалізувати свої чисельні моменти. Олександр Яхимець замикав передачу з кутового головою – пробив над поперечиною, Едуард Медвідь не зміг мінімум тричі скористатися з передач партнерів. Віталій Лучин кілька разів пробивав надійно грав кіпер. Лише в кінці першого тайму Віталій Лучин таки зумів реалізувати одну зі своїх нагод, пробивши не зближаючись із воротарем – 1:0.
 
Друга половина проходила за повної ігрової переваги господарів, які просто розривали захисні ланки шишлівської команди. Вже на перших хвилинах другої половини матчу Віталій Лучин міг відзначитися та пробив у ближній кут – воротар зумів парирувати. Та вже за хвилину той же Лучин вдало завершує атаку.
 
На 55-й хвилині Фаринич продемонстрував якісну гру, спочатку перекинувши захисника, а другим дотиком потужно пробив точно в дев’ятку воріт суперника.
 
На 66-й хвилині досвідчений капітан «Сокола» підключився до атаки під час виконання кутового й зумів опинитися в потрібному місті. Вдало підставивши ногу – без шансів для кіпера. А логічну переможну крапку в матчі поставив все той же Лучин, який прийнявши м’яч у штрафній будучи спиною до воріт суперника, зумів між трьох оборонців розвернутися і пробив у дальній кут воріт – 5:0. Що ж до гри гостей, то за весь тайм вони спромоглися лише на удар метрів з 30 значно вище воріт, і на тому все.
 
За рівнем гри та підбором гравців завдання в команд цілком протилежні – «Сокіл» битиметься за нагороди, а «Фаворит» за потрапляння до десятки.
 
 
«Сокіл» (Кінчеш) – «Фаворит» (Шишлівці) – 5:0 (1:0)
 
Голи: Лучин 41,55, 71, Фаринич 53, Яхимець 66.
 
«Сокіл»: Фанта Віталій (Тренич Владислав 53), Микульця Василь (Ільков Ярослав 62), Крупа Андрій, Яхимець Олександр, Микульця Юрій (Демян Роман 55), Лучин Віталій, Корпош Іван, Сугоняк Ігор, Медвідь Едуард (Рабел Віктор 45), Фаринич Ярослав (Кардач Володимир 70), Гряділь Олександр (Михайловський Владислав 53).
Запасні: Бедьо Віталій, Данкулинець Михайло, Браїла Микита.
Тренер: Іван Криса
 
«Фаворит»: Мацак Михайло, Калач Роман, Сквинич Юрій, Лямчак Роман, Костик Євген, Гандяк Валерій, Пальок Віктор (Богонський Владислав 62), Бадзак Владислав, Дропар Василь, Кирлик Олександр, Станко Антон.
Запасні: Хошак Сергій, Петухов Максим
Тренер: Ленчик Владислав
Семен Михайлик
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 737 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: