Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Сокіл" та "Бобовище" розписують нічию (ФОТО)
20:52
"Сокіл" та "Бобовище" розписують нічию (ФОТО)
Мукачівська команда зуміла врятуватись наприкінці поєдинку.

У цій грі бобовищанці практично всю гру діяли першим номером, з перевагою у володінні м’ячем та і в створених моментах набагато випередили суперника, проте з реалізацією були явні проблеми. Команда з Кінчеша використовувала швидкі атаки та перший момент створили після помилки суперника, Костик перехопив м’яч на лівому фланзі і намагався закинути за комір воротарю та це в нього не вийшло.
 
На 18-ій хвилині Євген Русин розстрілював ворота з 15 метрів, Фанта зіграв надійно. За три хвилини Варваринець ударом зліва випробував на міцність стійку воріт Сокола. На 23-ій хвилині Гряділь підхопив м’яч і спробував здалеку перекинути голкіпера та і йому це не вдалося. За хвилину Бобик гостро пробивав з 13 метрів, але вище. На 26-ій хвилині Фанта не вдало ввів м’яч у гру і Балаж з 28 метрів намагався влучити у пусту рамку, але мимо.

У перерві тренер Сокола провів ряд замін, одна з яких спрацювала на 58-ій хвилині. Сугоняк віддав вперед на Ніцкулича, який знаходився на межі офсайду, форвард залишив позаду себе захисників і реалізував вихід сам на сам – 1:0.
 
На 66-ій хвилині Росул сильним ударом з 15 метрів змусив воротаря продемонструвати свою реакцію. Зелено-білі відповіли розіграною атакою Корпоша і Ніцкулича, останній пробив не точно з 18 метрів, хоча міг виводити до воріт Івана. На 72-ій хвилині Росул скинув Русину і той пробиває з 10 метрів, Фанта знову парирує. Варваринець бив з 15 метрів зліва, але вище. Кінчеш відбивав численні наступи бобовищенців, але й сам не забував про контратаки. Данкулинець зліва віддав в центр на Сугоняка, удар якого з 17 метрів пройшов повз рамку.
 
На 86-ій хвилині позиційна атака Бобовища з правого краю перейшла на лівий, Русин віддав на забігання у штрафну на Шольца, який проштовхнув м’яч повз воротаря – 1:1.
 
Підопічні Ковача спробували провести фінальний штурм і були близькими до перемоги. Після подачі з кутового від Росула Гогерчак скинув Варваринцю, удар якого з шести метрів Фанта відбив.
 
Нічийний рахунок залишає Сокіл у гонці за другим місцем, адже далі суперники будуть менш складні.
 
 
ФК «Сокіл» (Кінчеш) – ФК «Бобовище» – 1:1
 
Голи: Ніцкулич, 58 – Шольц, 86.
 
Сокіл: Віталій Фанта, Юрій Микульця, Олександр Яхимець, Андрій Крупа, Роман Демян (Василь Штулер, 46), Ярослав Фаринич (Іван Корпош, 64), Олександр Гряділь (Михайло Данкулинець, 78), Ігор Сугоняк, Ярослав Костик (Станіслав Костик, 88), Едуард Медвідь (Девід Ніцкулич, 46), Артем Слободін (Володимир Кардач, 46).
Тренер – Іван Криса.
 
Бобовище: Віталій Підбереський, Михайло Калій, Руслан Гогерчак, Крістіан Попик, Роланд Шольц, Олександр Балаж, Євген Русин, Дмитро Вінтонюк, Василь Росул, Сергій Бобик (Андрій Мерцин, 46), Володимир Варваринець.
На заміну виходили: Роман Гитик, Євген Коструб.
Тренер – Іван Ковач.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 681 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: