Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Сокіл" вдома підкорив "Карпати" (ФОТО)
18:00
"Сокіл" вдома підкорив "Карпати" (ФОТО)
Кінчешська команда вдома була сильнішою за мукачівських гостей.

З перших хвилин господарі почали створювати серйозний тиск на ворота суперника і змусили голкіпера Карпат добряче працювати. Вже першим ударом «соколи» влучають у поперечку. Далі невисокий воротар гостей Гарагонич здійснив ще декілька сейвів. Та на 9-ій хвилині і він був безсилим після удару Костика з 22 метрів у дев’ятку – 1:0. 

На 19-ій хвилині гострими ударами відзначились Юрій Микульця та Сугоняк та воротар грає надійно. На 24-ій хвилині Гапак отримав хорошу передачу і вийшов один в один з кіпером та переграти його не зумів. Після цього нападник відразу покинув поле без суттєвих на це причин. Замість нього вийшов Ніцкулич.

На 27-ій хвилині Полянський з лівого краю метрів з 15 пробив у ближній кут, Гарагонич парирує. Верхній Коропець був рідким гостем біля воріт Фанти, так на 30-ій хвилині Орос зі штрафного з правого флангу поцілив у ворота, Фанта відбив.

А вже за хвилину Юрій Микульця прострілив справа, а Полянський на дальній стійці завершив атаку – 2:0.

На 34-ій хвилині активний попереду Чоря вискочив на рандеву з голкіпером, на замаху поклав його на землю та зачепився за ноги Фанти – арбітр не розцінив це як привід для пенальті. За мить Полянський подав кутовий, Костик головою б’є над воротами.

Далі Корпош завдав удару з середньої відстані, повз ворота. Продовжували обстрілювати ворота Гарагонича вже Полянський з 20 метрів, Девід відбиває, Сугоняк добивав з 10 метрів, але вище рамки.

На 42-ій хвилині Медвідь віддав з лівого краю довгу передачу вперед на Костика, який на швидкості вийшов сам на сам і пробив повз воротаря – 3:0.

Та перед самим свистком Бубряк розібрався з двома опонентами на правому фланзі і обвідним ударом спрямував шкіряного у дальню дев’ятку – 3:1.

Сокіл лише за перший тайм створив моментів на декілька ігор вперед та не висока реалізація залишала Карпатам невелику надію на позитивний результат. Особливо коли вони забили гол з роздягальні. На 52-ій хвилині Сергій Орос заробив пенальті, а Чоря реалізував – 3:2.

Перевага кінчешців в рахунку стала мінімальною, однак вони повністю тримали гру під контролем. На 60-ій хвилині Корпош пробив з 19 метрів, біля стійки. На 64-ій хвилині Ніцкулич потужно стріляв з 21 метра, але вище. 

Чи не єдиний небезпечний моменту гостей у другому таймі виник на 68-ій хвилині, коли Орос пробив зі штрафного, Фанта забрав. Сокіл доволі впевнено комбінував у центрі поля і розвивав свої атаки. На 73-ій хвилині Костик навісив справа, Слободін якимось дивом не влучив у рамку з шести метрів. Трохи згодом ця зв’язка зіграла ще раз, Артем пробив ефектно через себе, але біля стійки.

На 79-ій хвилині Ніцкулич пробив сильно зліва з 18 метрів, Гарагонич зловив. На 85-ій хвилині знову Ніцкулич опинився на ударній позиції з 20 метрів, воротар парирує. На 86-ій хвилині Костик прострілив справа, Пеняк з 8 метрів влучає у поперечку, м’яч повертається до Анатолія, який переадресував на Ніцкулича, який і встановив кінцевий рахунок матчу – 4:2. Хоча у мукачівців були претензії до арбітра, що Пеняк підіграв собі рукою перед асистом. 

Кінчеш після двох поспіль поразок зумів здобути три очки і повернутись на другу сходинку. До першого місця сім балів і гра в запасі, тому їм потрібно докласти багато зусиль, щоб наздогнати лідируючий Колос. 

Верхній Коропець зумів внести інтригу у поєдинок, який складувався для них не надто вдало. А при певній долі везіння могли розраховувати навіть на нічию. 


ФК «Сокіл» (Кінчеш) – ФК «Карпати» (В. Коропець) – 4:2

Голи: Костик, 9, 42, Полянський, 31, Ніцкулич, 86 – Бубряк, 44, Чоря, 52 (пен.).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 482 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: