Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Сокіл» вдома поступається «В.Бийгані»
11:18
«Сокіл» вдома поступається «В.Бийгані»
В селі Кінчеш, що на Ужгородщині відбувся поєдинок між місцевим «Соколом» та «Великою Бийганню».

В селі Кінчеш, що на Ужгородщині відбувся поєдинок між місцевим «Соколом» та «Великою Бийганню».

Розпочалось все з урочистого відкриття.

Щодо гри, то команда з Берегівського району володіла ініціативою протягом всього матчу.

Червоно-чорним вдалося забити швидкий м’яч. Золтан Гелетей наважився на дальній постріл з 22 метрів. Шкіряний снаряд за неймовірною траекторією опустився у дальній кут воріт Віталія Фанти. Але ужгородці не відсиджувались у обороні, і досить швидко вони відповіли своїм результативним пострілом. Захисники великобийганців не розібрались, хто буде першим на м’ячі, а нападник «Сокола» Йосиф Вароді був найбільш проворним і не менш ефектно перекинув м'яч «за комірець» Івана Ковача – 1:1.

Здавалося б, що команді з Ужгородщини вдасться вирівняти гру, але під завісу першого тайму зразкову контратаку провели гравці «Бийгані». Яромир Лобода пробігши з центра поля до карного майданчика гостей віддав вчасно передачу на Еріка Верейці, який вийшовши віч-на-віч з голкіпером зумів вивести свою команду вперед – 2:1.

Напевно це і стало переломним моментом гри.

На початку другого тайму підопічні Тараса Вайданича забили третій гол. Гелетей розрізав всю оборону господарів, а Лобода уникнувши положення поза грою холоднокровно обіграв Фанту – 3:1. Підсумував все простріл з лівого флангу Лободи, який замкнув Верейці, тим самим оформивши дубль.

Як підсумок, 4:1 за великобийганцями, які приєднуються до верхньої частини турнірної таблиці, а міцна команда «Сокіл» вдруге поспіль програє.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 800 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: