Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Сокіл" виходить «сухим» із "Віоли" (ФОТО)
22:37
"Сокіл" виходить «сухим» із "Віоли" (ФОТО)
Ще минулого сезону ці команди боролися за золото на першість району.

Ще минулого сезону ці команди боролися за золото на першість району.

За останні два роки вони почергово ставали переможцями Ужгородського чемпіонату: "Віола" - у 2012 році, "Сокіл" – в 2013.

Наразі команди розташувалися в середині таблиці. Можна сказати, що зустрічалися рівні суперники на не зовсім рівному полі.

Варто додати, що сьогодні свій день народження святкує тренер худлівчан Іван Шанта, якому виповнилось 45 років. На жаль, подарунка від своїх підопічних він не дочекався.

Команда з Кінчеша по ходу сезону підсилювалось і тепер вже у них вимальовується стабільний зіграний склад, який почав набирати втрачені позиції на початку сезону. В порівнянні з виграшним матчем у Дийди, Якубик провів одну заміну – замість Миця вийшов Бабяк.

Перші хвилини матчу гравці намагалися приборкати м’яч, оскільки сильний вітер іноді заважав, і будувати свою комбінаційну гру. Перші спроби господарів поля потурбувати Солодовника завершились невдачею: удар Бринька заблокували захисники, а Волошин не розрахував силу і запустив м’яч набагато вище воріт. Сокіл відповів миттєво і до того ж результативно – Грицкевич швидко зорієнтувався в центрі поля і прокинув м’яч на хід Ковтану, який відірвався від опікуна і ефектно перекинув Гвазаву.

Гра проходила динамічно, боротьба тривала на кожному клаптику не стандартного поля. Молодий арбітр Михайло Райда намагався стримувати запал гравців гірчичниками. Хоч у володінні м’ячем перевага була на боці господарів та їм бракувало ефективних дій на підступах до володінь Солодовника. А коли здавалося, що перша половина гри завершиться з мінімальною перевагою Сокола, вони провели гол в роздягальню – домашня заготовка при розіграші кутового, м’яч з кута поля відпасували на Бабяка і той з правого флангу робить подачу на п’ятачок, де Грицкевич головою впритул розстрілює самотнього Іраклія.

Другий тайм вже Віола грала за вітром і картина гри повністю міняється – автомобілісти більшу половину останніх сорока п’яти хвилин провели на своїй половині поля. Баркасій, який вийшов по перерві створив один з найкращих моментів для взяття гостьових воріт. Після рейду лівим флангом і прострілом у штрафну Медведєв переправляв шкіряного повз голкіпера та той в останній момент зумів зупинити сферу на лінії.

Подальші спроби створити принаймні якісь передумови для голу були не вдалими. Багато браку і відсутність загострюючи пасів у худлівчан були їх основною проблемою у цьому матчі. Велика кількість стандартів біля воріт гостей не принесли бажаного результату. В одному з ігрових епізодів неприємну травму дістав досвідчений Мирон Бабяк, якому допомогли покинути поле.

В підсумку, в битві районних чемпіонів Сокіл виявився сильнішим. Перш за все варто відмітити чергову вдалу гру оборонців Кінчеша, які другу гру поспіль залишають свої ворота «сухими» і продовжують переможну серію до трьох матчів.

Арбітр: Райда М.
Асистенти: Шопа Т., Семак М.
Делегат матчу: Плеханов А.
Кількість глядачів: 250. Температура +25

ФК «Віола» Худльово – ФК «Сокіл» Кінчеш 0:2

Голи: Ковтан 13’, Грицкевич 45’.

Віола: Іраклій Гвазава, Іван Кашула, Артем Пустовіт, Віталій Фенцик, Богдан Тимочук, Ярослав Бренько, Роберт Каменоцки, Святослав Химинець, Василь Бонтей, Ярослав Волошин, Михайло Медведєв.

Тренер: Шанта І.

Сокіл: Ігор Солодовник, Володимир Товт, Євгеній Лодомиряк, Вячеслав Лович, Мирон Бабяк, Едуард Нергеш, Віктор Рабел, Андрій Микитишин, Віктор Жоффчак, Вячеслав Ковтан, Олександр Грицкевич.

Тренер: Якубик Й.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте або натисність ТУТ.
Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 785 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: