Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Соколівська десятка для "Фаворита" при пустих трибунах
08:26
Соколівська десятка для "Фаворита" при пустих трибунах
Футболісти Кінчеша у другому таймі довели кількість забитих м'ячів до двозначної цифри.

Соколівська десятка для
Команда «Фаворит» в своєму дебютному сезоні в першій лізі точно не в фаворі, а замикає турнірну таблицю першої західної ліги. Та й різниця забитих-пропущених м’ячів також вельми неприваблива для команди з такою гучною назвою: 12 забитих та 66 пропущених. Але до честі гравців з Шишловців вони виходять на поле, стараються, грають до кінця. Думаю тренерському штабу шишлівського колективу слід набратися терпіння, тренуватися й це з часом принесе свої плоди, тим паче, що юнацька команда показує вельми пристойну гру й перебуває в когорті лідерів.
 
Поєдинок у Кінчеші розпочався значно скоріше від запланованого часу, але швидкості в команд у стартові хвилини були досить пристойні. Господарі одразу ж заволоділи ініціативою й почали потроху підбиратися до володінь «Фаворита». І вже на 11-ій хвилині вдало на добиванні зіграв Томаш Надь, який добив м’яч після відскоку від кіпера. Далі ж гра змістилася в центральну частину поля, де переважно тривала силова боротьба, яка частенько завершувалася втратою м’яча командами.
 
Лише на 38-й хвилині чергова атака господарів завершується ударом в ворота з правого краю, кіпер парирує і знову першим на добиванні грає Віктор Рабел, який робить результат – 2:0. Та видно хлопці дещо розслабилися й дозволили «Соколу» скоротити відставання – навісна передача з лівого краю завершилася ударом Михайла Мацака, якого загубили на дальній стійці оборонці «Сокола» - 2:1 з таким результатом команди йдуть на перерву.
 
Друга частина матчу вийшла значно ефективнішою для господарів, які зуміли реалізувати більшість своїх нагод. Цікаво, що «Фаворит» більшість нагод для суперника створив через власні помилки - то захисники помиляться, й дозволяють нападникам обікрасти їх перед власним карним майданчиком, або ж допускають помилки при намагання створити штучний офсайд. Підопічні Криси вдало користалися досить широким коридорами між оборонцями в які вривалися з глибини півзахисники та нападники «Сокола».
 
На відмінно відпрацював Ігор Сугоняк, який записав на свій рахунок хет-трик, добре увійшов у гру Ярослав Фаринич, який вийшов на заміну в другій частині матчу, двічі асистував партнерам, а наприкінці зустрічі ще зумів забити м’яч. Також якісну гру продемонстрував Девід Ніцкулич, який також тримав у напрузі весь захист «Фаворита», і також став автором одного з десяти голів «Сокола». Голи влітали на весь смак.
 
Дивує інше – небагаточисельність публіки, чи-то літня спека відлякала вболівальників, або ж місцеві селяни просто не ходять на футбол, займаючись іншими справами, видно, що окрім кількох «базарників», які затрималися на роботі та самих гравців - ось така вболівальницька аудиторія в Кінчеші. Тож президенту «Сокола» слід підняти планку в роботі з вболівальниками, щоб і команді було цікавіше грати, а тим паче святкувати перемогу з таким рахунком .
 
 
Арбітр: Річард Готра;
Асистенти арбітра: Валерій Шкура, Роман Сенишин;
Делегат ФФЗ: Анатолій Плеханов (усі Ужгород).
 
Стадіон «Сокіл» с. Кінчеш. Температура+ 31; глядачів: 50
 
«Сокіл» (Кінчеш) – «Фаворит» (Шишловці) – 10:1 (2:1)
 
Голи: Надь 11; Рабел 36; Сугоняк 50,70,73; Ніцкулич 58; Яхимець, 64; Химич 66 (аг), Гапак 72, Фаринич 89 – Мацак 45
 
«Сокіл»: Фанта Віталій, Микульця Юрій, Слободін Артем (Фаринич Ярослав 65), Крупа Андрій, Демян Роман, Костик Ярослав (Гряділь Олександр 32), Яхимець Олександр, Сугоняк Ігор, Корпош Іван, Рабел Віктор (Ніцкулич Девід 46), Надь Томаш (Гапак Олександр 46).
Запасні: Тренич Владислав, Михайловський Владислав, Лобанов Андрій, Мотринець Сергій.
Тренер: Криса Іван
 
«Фаворит»: Куртей Роман, Хомяк Сергій, Шовш Михайло, Цмур Віталій, Химич Олександр, Кутканич Володимир, Турега Дмитро, Гандяк Валерій, Далекорей Дмитро, Швенда Олександр, Мацак Михайло.
Запасні: Костик Євген, Петухов Максим, Зубанич Данило.
Тренер: Ленчик Владислав
Семен Михайлик
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 703 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: