Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Переможний дебютний дубль Соскиди за "Витязь" (ФОТО)
21:17
Переможний дебютний дубль Соскиди за "Витязь" (ФОТО)
Один з найцікавіших матчів першого туру подарував вболівальникам багато голів і розв’язку на останніх хвилинах.

Переможний дебютний дубль Соскиди за
Команда з Львівської області минулий сезон, який виявися дебютним для них у вищій лізі, завершила на десятому місці з-поміж тринадцяти команд. Колектив підібраний досить молодий із граючим президентом/тренером в нападі Андрієм Шагало.
 
Концгазівська команда у міжсезоння змінилась майже наполовину – було залучено багато досвідчених ужгородських гравців, зокрема відомих в області Соскиду, Пакоша, Скунзяка та Товта (до слова, всі колись виступали разом за Середнє). Саме один з кращих голедорів Закарпаття і відкрив рахунок вже на старті поєдинку – Руслан ефектним ударом через себе виводить витязів вперед.
 
Забивши швидкий гол червоно-білі часто глибоко сідали на свою половину поля, дозволяючи супернику подовгу контролювати м’яч і розігрувати позиційні атаки. Та ужгородці не забували про контратаки, так на 12-ій хвилині Соскида зігравши у стінку з Дзьобою вийшов на одного воротаря та переграти його не зміг. На 14-ій хвилині Святий завдав сильного пострілу з 22 метрів, Костик парирує. За хвилину Шагало пробив з ближчої відстані, але слабше і кіпер забирає.
 
В одному з чергових контрвипадів на 26-ій хвилині Соскида запускає у прорив до воріт лівим краєм Готру, який на швидкості вийшов сам на сам та Паук знову рятує свої ворота. У ще одному епізоді Дзьоба асистує Соскиді та удар Руслана пройшов вище. За мить нападники помінялись ролями та Марко в останніх момент встиг заблокувати удар Едуарда.
 
Перший тайм так і завершився за переваги Вітязя, який діяв другим номером. Після перерви моментів у грі значно побільшало. На 40-ій хвилині Готра змістився зліва до центру і пробив з 20 метрів, трохи вище. У наступній атаці Соскида справа виводить Скунзяка практично на пусті ворота та Іван з п’яти метрів влучає у перекладину. Далі прорив Соскиди зупинили фолом перед самою карною зоною. Майстер стандартів Ковтан з 17 метрів знову потряс поперечку. Та на 48-ій хвилині Соскида отримав передачу у штрафній, пробити йому не вдалось, а от асист він записав до свого активу, Ковтан у падінні заштовхав круглого у ворота – 0:2.
 
Та вже за дві хвилини Щур виводить Святого на рандеву з Костиком і той скорочує відставання – 1:2.
 
У цьому моменті були підозри на положення поза грою у автора голу, що не скажеш про наступний момент. На 52-ій хвилині Шагало віддає вперед, Щур знаходився у положенні поза грою, та з глибини набрав швидкість Святий, який вдруге реалізовує гольову нагоду та лайнсмен не зараховує взяття воріт піднявши прапорець.
 
За декілька хвилин львівяни ще двічі загострювали ситуацію біля чужих воріт. Святий пробивав з 10 метрів та Костик на висоті. З лівого краю Буньо намагався пробити кіпера та влучив у стійку. На 55-ій хвилині Ковтан зі штрафного з 19 метрів влучив у площину та Паук забрав. На 64-ій хвилині Шагало зрівнює рахунок, підібравши м’яч у штрафній і пробивши з дев’яти метрів – 2:2.
 
За три хвилини Іваночко на швидкості вривається у чужу штрафну з лівого краю, Зизич у підкаті зупиняє його вихід на ворота, проте чи по правилам? Арбітр вказує жестом підніматися гравцю Мостиська.
 
Коли вже пішов додатковий час один з наймолодших гравців Витязя Юлік Козуб на лівому фланзі підібрав м’яч і віддав у вільну зону на Соскиду, який пройшов одного захисника, увійшов у штрафну і з чотирьох метрів розстріляв ворота – 2:3.

Руслан Соскида у дебютній грі за нову команду приносить їй перемогу над не простим суперником із Львівщини, за яким цікаво буде спостерігати в наступних іграх Зимової першості.
 
 
 
ФК «Мостиська» (Львівська обл.) – ФК «Витязь» (Концово) 2:3
 
Голи: Святий, 50, Шагало, 64 - Соскида, 2, 70+1, Ковтан, 48.
 
Мостиська: Роман Паук, Юрій Кульматицький, Володимир Буньо, Володимир Качмар, Юрій Святий, Василь Завада, Тарас Іваночко, Андрій Матис, Андрій Шагало, Назарій Марко, Тарас Щур (Віталій Біловус, 62).
Запасні: Андрій Шкулка, Олег Замчала, Назар Мартинюк, Василь Чоба.
Тренер – Андрій Шагало.
 
Витязь: Олександр Костик - Олександр Пакош (Іван Жентичка, 55), Артем Пустовіт, Сергій Повхан (Богдан Зуб, 65), Олександр Назаренко – Юрій Каганець (Роберт Товт, 36), Вячеслав Ковтан, Едуард Готра (Юліан Козуб, 52), Андрій Зизич - Едуард Дзьоба (Іван Скунзяк, 36), Руслан Соскида.
Запасні: Костянтин Марко, Євген Костик, Юрій Лабяк.
Тренер – Тарас Вайданич.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1125 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: