Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Соскида відбирає очки у Поляни
21:32
Соскида відбирає очки у Поляни
У цікавому протистоянні ужгородський клуб зумів створити камбек наприкінці матчу.

Соскида відбирає очки у Поляни
У господарів, у порівнянні з минулою грою, був відсутній Чокнадій, його місце зайняв новачок ужгородців Володимир Федорів (брат Віталія Федоріва), останнім клубом якого був «Рух» Винники. У гостей в складі була одна зміна - новачок екс-мукачівець Володимир Варваринець вийшов замість Соломка. Пам’ятаючи минулорічну поразку на цьому стадіоні гості прагнули реваншуватися.
 
Перший гострий момент відбувся на 8-й хвилині - Жаренко заробив небезпечний стандарт, до воріт було близько 20 метрів. Сам постраждалий взявся його виконувати та пробив трохи вище правої дев’ятки. Надалі ініціативу перехопили ужгородці, вони створили дві стовідсоткові нагоди за декілька хвилин.
 
На 16-й хвилині Назаренко вивів Ковача на рандеву з воротарем, Іван уникнувши офсайду не став зближуватись з воротарем пробив з 12 метрів та Бучок відбив. Через дві хвилини схожа атака, але тепер Ковач розрізною передачею виводить Арделяна один на один, Бучок знову відбиває, на добиванні перший був Соскида, але вище.
 
Полянці з відповіддю не забарилися - на 22-й хвилині Олександр Міклош з штрафного поцілив в поперечку. А на 33-й хвилині рахунок був відкритий - Стегура на правому фланзі накрутив двох суперників і прострілив вздовж, на протилежному боці ніким не прикритий Олександр Міклош вразив пустий кут воріт - 0:1.
 
До кінця першого тайму господарям так і не вдалося створити хоча б один напівмомент.
 
На другий тайм Ужгород вийшов більш заведений, але перший момент створили гості. На 47-й хвилині Іван Русин відкинув під удар Жаренку та круглий оминув ліву дев’ятку володінь Сидоренка.
 
На 58-й хвилині Трухан віддав довгу передачу в штрафний майданчик на Арделяна, той поборовшись з захисником зміг відкинути під удар Соскиді і Руслан не сильним, але точним ударом робить рахунок - 1:1.
 
На 64-й хвилині Ужгород мав виходити вперед, коли Каганець чудовим пасом вивів швидкісного Арделяна один на один, але останній замість того, щоб пробити, віддав пас вздовж на Соскиду, якого випередив Артур Русин і вибив на кутовий. Гості відповіли ударом Стегури з 13 метрів, Сидоренко забрав.
 
На 72-й хвилині Арделян увірвався в штрафний майданчик гостей та прострілив на Галика, останній замість удару вирішив прийняти м’яч і відпустив задалеко і полянські захисники підстрахували.
 
Поєдинок йшов до логічного завершення та підопічні Шанти були проти такого результату. Йшла друга компенсована хвилина до другого тайму, Білінський увійшов в штрафний майданчик і прострілив в штрафну з правого флангу, а там Соскида влучно пробив з шести метрів - 2:1.
 
Ужгород зробивши камбек здобуває важливі три пункти і йде готуватись до виїзду в Іршаву. Поляна в цьому матчі як мінімум могла розраховувати на нічию, але проти був Руслан Соскида.
 
 
Арбітр – Сергій Гецко
Асистенти – Андрій Сімку, Золтан Кота
Делегат – Олександр Чегіль
 
м.Ужгород, стадіон «Автомобіліст», глядачів 200
 
ФК «Ужгород» - ФК «Поляна» - 2:1
 
Голи: Соскида, 58, 90+2 – Олександр Міклош, 33.
 
«Ужгород»: Сидоренко Владислав, Федорів Володимир, Пустовіт Артем (Пінковський Вячеслав 80), Буксар Степан (Білінський Роман 78), Назаренко Олександр, Каганець Юрій, Трухан Михайло (Галик Богдан 68), Ковач Іван (Варваринець Іван 46), Дуран Володимир, Арделян Нуцу, Соскида Руслан.
Запасні: Іонін Андрій, Чокнадій Денис
Тренер: Шанта Іван
 
«Поляна»: Бучок Ярослав, Русин Артур, Мельник Едуард, Власик Михайло, Стегура Степан, Міклош Віталій, Міклош Олександр, Русин Євген, Жаренко Іван (Cоломко Олексій 66), Русин Іван (Сокач Сергій 73), Варваринець Володимир.
Запасні: Безик Михайло, Мирослав Реслер.
Тренер – Михайло Кондря.

Попередження: Пустовіт 50, Буксар 66, Назаренко 80 – Русин Є. 33
Юрко Канте
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1489 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: