Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Спартакус" відбирає очки у "Севлюша" (ФОТО)
21:36
"Спартакус" відбирає очки у "Севлюша" (ФОТО)
Підопічні Валентина Слюсара змогли перервати переможну серію виноградівців.

Між цими командами відстань у десять очок і сім позицій, тож севлюшці мабуть очікували, що легко здобудуть три пункти з молодим ужгородським колективом, який останні три гри програв.

Господарі з самого початку діяли строго у захисті, граючи другим номером. Гості ж володіючи територіальною перевагою час від часу турбували Дядюка і вже на 23-ій хвилині зуміли повести в рахунку. Чонка увійшов у штрафну  справа і чітко пробив з десяти метрів. 0:1.

Біло-чорні продовжували вести гру, створивши ще декілька реальних нагод для голу. Вайда прорвався по правому фланзі до лицьової лінії і прострілив у штрафну, де набіг Ломага та удар з 12 метрів пішов значно вище.

У господарів капітан команди Рацин пробив з 24 метрів, але воротар на місці. Значно гострішим виявився удар Мешка, який швидко розіграв кутовий з Ковнею, змістився ближче до центру і пробив у ближню дев'ятку. Дядюк у карколомному стрибку рятує ворота від голу. В черговій атаці Мешко відкинув Чонці і Юрій сильно пробив з 21 метру, але на півметра від стійки.

На 36-ій хвилині Гогерчак віддав відмінну діагональ у вільну зону, куди увірвався лівий захисник Федак з флангу, увійшов у штрафну і переграв Гринишина. 1:1. Ковня не услідкував за своїм гравцем, а захисники не підстрахували.

Саме такими швидкими випадами ужгородці і проривались до чужих воріт. Машталір пройшов до штрафної з правого краю і пробив з 18 метрів, воротар відбив.

Друга половина зустрічі проходила на зустрічних курсах, з кращим контролем від гостей. Та результату це їм не приносило. Знову Машталір здійснив прохід правим краєм із послідуючим прострілом, але круглий полетів на рівні поясу і Пінковський не зміг завдати акцентованого удару.

Гості збільшували тиск, і гол назрівав. Ребрик прострілив справа, Мудра скинув під удар Вашкебі та Василь з 15 метрів б'є вище. Ще одну подачу Ребрика Гогерчак виносить головою, але прямо на Чейпеша, який одразу пробив з 17 метрів, але не точно.      

Машталір біля правого краю штрафної розхитав Вайду і цілив у ближню дев'ятку, але мимо. Ломага подав з справа на дальню стійку, де Мудра з восьми метрів не влучає у рамку.

Господарі дедалі частіше ловили суперника на контратаках, а в останні п'ятнадцять хвилин взагалі вирівняли гру. Невтомний Машталір знову залишає позаду себе опонента, на швидкості проходить до воріт і б'є у ближній кут з восьми метрів, Гринишин впіймав. Рацин віддає між захисниками виноградівців Машталіру на вихід один в один, Сергій пробиває в один дотик, але у воротаря.

Севлюш намагався влаштувати фінальний штурм та підопічні Слюсара, в яких у другому таймі вже не було запасних, вміло тримали оборонні редути. Удар Вашкеби з 22 метрів Дядюк відбив на кутовий.

Вже під завершення поєдинку Чонка, який випадково отримав по голові у чужій штрафній, одразу ж вирішив помститись своєму візаві і вдарив ззаду Боднара, який був без м’яча. Арбітр обмежився жовтою карткою.

Фінальний свисток визвав невдоволення у тренера гостей, який апелював, що ігровий час ще не вийшов. Севлюш несподівано оступається в Ужгороді і відпускає інший ужгородський клуб у відрив.         
 
 
Арбітр – Іван Грубінка
Асистенти – Олександр Абель, Мар'яна Сухан
4-й арбітр – Антон Дашко
Делегат матчу – Федір Варга
 
м. Ужгород, стадіон «Авангард», глядачів 100
 
ФК «Спартакус» Ужгород – ФК «Севлюш» Виноградів 1:1

Голи: Федак, 36 - Чонка, 23.

Спартакус: Володимир Дядюк, Стефан Федак, Руслан Гогерчак, Василь Боднар, Богдан Будз, Сергій Бобик (Дмитро Антошин, 44), Іван Веждел, Дмитро Рацин, Павло Міндак, Вячеслав Пінковський, Сергій Машталір.
Запасні: Денис Смолига.
Тренер – Валентин Слюсар.

Севлюш: Віталій Гринишин, Дмитро Жуков, Артур Вайда, Роман Гобона, Андрій Ломага, Василь Вашкеба, Юрій Чонка, Борис Ковня (Мирослав Мудра, 62), Віталій Чейпеш, Денис Ребрик, Юрій Мешко (Олексій Остафійчук, 62).
Запасні: Василь Козар, Олександр Міца, Богдан Котляр, Ерік Віщак, Микола Ляхович, Себастіан Шопота.
Тренер – Іван Білак.

Попередження: Пінковський, 18, Боднар, 56, Федак, 74 – Мудра, 26, Ребрик, 49, Чейпеш, 49, Чонка, 90.
 

Юнаки

ФК «Спартакус» Ужгород – ФК «Севлюш» Виноградів 0:3

Голи: Яцкулинець, 36 (з пен.), Копич, 38, 43.

Спартакус: Денис Смолига (Олександр Сокач, 68), Денис Майор, Роман Черевка, Віталій Бедьо, Олександр Ребриш, Василь Коштура (Микола Долгош, 63), Олександр Кобеляш, Андрій Мерцин, Віталій Ковтан, Віталій Булина, Владислав Скрипич (Олександр Семків, 57).
Запасні: Юрій Чучвич, Павло Дудка, Артур Павлина.
Тренер – Тиберій Мальованець.

Севлюш: Василь Марушка (Юрій Рева, 46), Ігор Попов, Петро Монда, Юрій Глінка, Михайло Сафронов, Роман Орос (Валентин Віщак, 53), Володимир Левчук (Дмитро Онисько, 34), Віталій Копич, Віталій Макара, Сергій Яцкулинець, Михайло Міговк.
Запасні: Віталій Козаченко, Степан Чоло, Сергій Липей.    
Тренер – Іван Бровдій.

Попередження: Черевка, 17, Ребриш, 49 – Міговк, 47, Копич, 55.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1467 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: