Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Спекотна перемога "В.Бийгані" над "Сільцем" (ФОТО)
10:41
Спекотна перемога "В.Бийгані" над "Сільцем" (ФОТО)
У передостанньому турі першої ліги, великобийганці вдома приймали гостей з Іршавщини.

У передостанньому турі першої ліги, великобийганці вдома приймали гостей з Іршавщини.

У попередньому турі господарі впевнено перемогли ФК "В.Березний", а гості розіграли треллер із ФК "Баранинці", які по ходу гри вигравали 4:1, а у підсумку поступились - 4:5.

Щодо позицій у турнірній таблиці, то "Бийгань" - перша, "Сільце" - дев'яте.

Відчувався дух літа, адже на стовчику термометра показувало +30 °С.

Футболісти обох команд розпочали гру досить кволо. Було помітно, що поле не в найкращому стані, а відтак, гравцям доводилось докладати вдвічі більше зусиль аби приборкати шкіряний снаряд.

Саме морально-вольові якості зіграли основну роль у матчі.

Перший тайм завершився з нулями на табло, хоча моменти господарі створили, чого не скажеш про гостей, які за першу сорокап'ятихвилинку, спромоглись двічі пробити у сторону воріт великобийганці, та й ті повз ворота.

Вибрана тактика граючим тренером сільчан Сергієм Біланом у першому таймі приносила свої дивіденти, адже команда не пропустила. Щодо тактики, то гості оборонялись практично всіма сила, залишивши попереду одного нападника Олександра Русина.

Другий тайм господарі розпочали значно активніше ніж перший. За що вони були винагородженні на 61 хвилині. Олександр Зубанич розрізним пасом вивів Ласло Селеш на ударну позицію, а той з не робочої лівої ноги пробив у ближню дев'ятку - 1:0.

"Сільце" побігло відіграватись та до серйозних моментів справа не доходила, у великобийганців часто провалювався лівий фланг.

Другий гол було забито виключно за рахунок індивідульної майстерності захисника Василя Григоровича. Забитий м'яч видався, як то кажуть на диво гарним. Його б і у рейтингу голів можна показувати. Василь з 27-и метрів злету пробивав під перекладину, у свіжій пам'яті подібний гол забив гравець збірної Колумбії у ворота Уругваю Хамес Родрігес.

Підсумовуючи гру, то легкою прогулянкою для підопічних Тараса Вайданича її не назвеш, адже якість поля та спекотна погода значно вирівняла шанси на успіх команд.

Та все ж таки великобийганці перемагають і гарантують собі одноосібне лідерство у першому колі.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути ТУТ.
LOBDA

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 835 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: