Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Срібний камбек "Хуста"
16:51
Срібний камбек "Хуста"
Дивовижний камбек хустян у грі з діючим чемпіоном дарує їм як мінімум срібний комплект нагород сезону 2020.

Срібний камбек Хуст вийшов на цю гру практично у такому ж складі, що і в попередній грі з Вільхівцями. Виноградівці також виставили всіх найсильніших, однак наставник гостей трохи змінив тактику в нападі – роль центрального нападника виконував Реплюк, під ним грав Лобода, тоді як Чедрик грав у центрі півзахисту, однак в потрібний момент підключався з глибини.

Саме Чедрик першим наніс перший небезпечний удар по воротам Сидоренка на 12-ій хвилині, воротар забрав. За хвилину господарі загрожували воротам Козара після подачі кутового, але не точно.

На 15-ій хвилині Мешко після передачі від Ковчара забив гол, однак рефері зафіксував фол у нападі. На 22-ій хвилині Алексик зіграв не за правилами проти Чедрика у своїй штрафній. Пенальті чітко реалізував сам постраждалий – 0:1.

На 27-ій хвилині Реплюк класним пасом врозріз виводить до воріт Лободу та його удар з 14 метрів йде вище воріт. Вся небезпека від підопічних Шанти йшла лише після стандартів, так на 31-ій хвилині чергова подача з корнера і Тихненко пробив головою, воротар зловив. 

На 39-ій хвилині гості розігнали контратаку правим краєм, Ковчар прострілював у штрафну і влучив у руку Кодрі. Арбітр вдруге вказує на позначку і Чедрик знову переграє Сидоренка – 0:2.

Старт другої половини був також за виноградівцями, які досить швидко довели рахунок до розгромного. Чедрик з центра поля віддав довгу передачу вперед на Реплюка, який на прийомі звільнився від опіки і сильно пробив з 15 метрів – 0:3.

Здавалось у цій грі все уже вирішено і Севлюшу не важко буде довести гру до впевненої перемоги. Та в цьому сезоні виноградівці вміють дивувати. Вже на 50-ій хвилині хустяни відіграють один м’яч – після прострілу зліва Дочинець грає на випередження у воротарському майданчику – 1:3.

За дві хвилини севлюшці знову забивають у контратаці – Мешко зліва вирізає у карну зону, де Чедрик замикає, однак лайнсмен фіксує положення поза грою. На 60-ій хвилині Корнутяк добряче приклався з 19 метрів, але вище. Іван Шанта по ходу гри проводить перестановки на полі і підсилює атаку випустивши Веселовського та Галая. 

На 66-ій хвилині Чедрик вривався у штрафну, якого Алексик трохи притримав, але в цьому випадку Козик виписав жовту нападнику за симуляцію, який очікував чергового пенальті.

Останні хвилин двадцять Хуст відчайдушно йшов вперед, тоді як гості намагались зберегти комфортний рахунок. Однак втрата концентрації наприкінці зустрічі коштувала севлюшцям перемоги і медалей вищого гатунку.

На 85-ій хвилині удар Галая з 18 метрів влучив у руку Куделка і арбітр вкотре призначає пенальті. Якби у цій грі судді використовували VAR то після перегляду епізоду вони можливо б переглянули своє рішення призначити пенальті, через фол на Лободі, який передував цьому удару, однак господарі скористались "подарунком" арбітра і Хайнас скорочує розрив до мінімуму – 2:3.   

Ну а далі вже цілком прогнозовано пішов фінальний штурм воріт Севлюша, які у додатковий час не витримали тиску. Тихненко перехопив передачу Петречка і віддає у штрафну на Фляшка, Козар здавалось своєчасно вийшов з воріт, щоб забрати м’яч, однак стикнувшись з нападником не втримав шкіряного, а Дочинець підібрав круглого і забивав вже у пусті ворота – 3:3.

Одразу ж із святкуванням рятівного голу господарів пролунав фінальний свисток.


«Хуст» – «Севлюш» Виноградів 3:3

Голи: Дочинець, 50, 90+2, Хайнас, 87 (пен.) - Чедрик, 22 (пен.), 39 (пен.), Реплюк, 48.

Хуст: Владислав Сидоренко - Максим Кодря, Михайло Алексик (Юрій Галай, 70), Владислав Іванов, Роберт Пилип – Ігор Тихненко, Віталій Кузнецов (Володимир Корнутяк, 46), Владислав Хайнас - Микола Пилип (Вадим Веселовський, 63), Роман Дочинець, Михайло Фляшко.
Тренер – Іван Шанта.

Севлюш: Василь Козар - Василь Куделко, Назар Богаткін, Микола Ількович, Олександр Ковчар - Роман Петречко, Михайло Чедрик, Яромир Лобода, Юрій Віщак (Борис Ковня, 87), Юрій Мешко (Даніель Баник, 84) - Михайло Реплюк
Тренер – Микола Гібалюк.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1083 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.5/4
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: