Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Стали відомі переможці обласного етапу турніру «Шкіряний м’яч» (ФОТО)
17:55
Стали відомі переможці обласного етапу турніру «Шкіряний м’яч» (ФОТО)
Сьогодні, 2 травня, в смт Середнє на штучному полі відбувся обласний етап турніру «Шкіряний м’яч».

Стали відомі переможці обласного етапу турніру «Шкіряний м’яч» (ФОТО)
Близько 10 години всі команди вже прибули на стадіон, щоб взяти участь у жеребкуванні і розпочати півфінальні ігри у своїх вікових категоріях.
 
Першими на поле вийшли господарі змагань Середнянська ЗОШ та Хустська ЗОШ №3. Тут підопічні Мирослава Лютнянського легко розправились з хустянами 3:0. В іншому півфіналі по вікові категорії 2003 року народження Міжгірська ЗОШ мінімально переграла Великоберезьку ЗОШ (Берегівський район) 2:1. У фінальному двобої середнянці провели більшу половину гри на чужій половині поля однак пробити воротаря так і не змогли, тож команди очікувала серія пенальті, де все вирішив третій промах футболіста Середнянської ЗОШ. У грі з 3 місце школярі Великих Берегів перемогли Хустську ЗОШ 1:0.
 
У віковій категорії 2004 року народження Броньківська ЗОШ розгромно програла Перечинській ЗОШ 6:0. В другому матчі Дусинська ЗОШ (Свалявський район) перемогла Великобичківську ЗОШ 2:0. У фіналі підопічні Василя Стеця здобули ще одну впевнену перемогу 6:0 над свалявцями. У поєдинку за бронзу команда Шусти з Іршавщини перемогла школярів з Великого Бичкова 4:0.
 
Серед школярів до 12 років у першій грі минулорічний переможець Бедевлянська ЗОШ мінімально поступилась Берегівській ЗОШ №1 2:1. В другому матчі Великолазівська ЗОШ здолала опір Страбичівської ЗОШ 1:0. У фіналі берегівці переграли підопічних Микуланинця та Угрина 3:0. У поєдинку за третє місце гравці Бедевлі розгромили команду Миколи Федака 4:0.
 
Останніми на штучне поле вийшли футболісти 2006 року народження. У першій грі Тячівська ЗОШ №1 перемогла Перечинську гімназію 3:1. У другому півфіналі Рокосівська ЗОШ (Хустський район) була сильнішою за Новодавидківську ЗОШ (Мукачівський район) 3:0. У битві за золото тячівці та хустяни розписали нічию 2:2, а в серії пенальті перемогла Тячівська ЗОШ. Для визначення бронзового призера також знадобилось пробивати післяматчеві пенальті і тут влучнішими були школярі з Нового Давидкова.
 
Також було визначено найсильніших в окремих конкурсах: жонглювання, удари на дальність, удари на точність.
 
Серед гравців 2003 р.н. кращими були:
удари на дальність – Максим Лютнянський (Середнянська ЗОШ)
удари на точність – Іван Дьордь (Хустська ЗОШ)
жонглювання – Алекс Копор (Великоберезька ЗОШ).
 
Серед гравців 2004 р.н. кращими були:
удари на дальність – Олександр Черевко (Перечинська ЗОШ)
удари на точність – Юрій Продан (Перечинська ЗОШ)
жонглювання – Олександр Лемак (Броньківська ЗОШ)
 
Серед гравців 2005 р.н. кращими були:
удари на дальність – Владислав Когутка (Великолазька ЗОШ)
удари на точність – Оскар Саєнко (Берегівська ЗОШ)
жонглювання – Флоріан Цібло (Берегівська ЗОШ)
 
Серед гравців 2006 р.н. кращими були:
удари на дальність – Максим Мердеєв (Новодавидківська ЗОШ)
удари на точність – Дмитро Кабацій (Новодавидківська ЗОШ)
жонглювання – Ростислав Дьолог (Тячівська ЗОШ)
 
Після тривалого ігрового дня організатори турніру приступили до нагородження всіх учасників. Окремо варто відзначити президента ФК «Середнє» Сергія Чопика за вклад у підготовку до цих змагань. Участь у нагородженні прийняли заступник голови ФФЗ Віктор Наскалов, Георгій Жбора, голова комітету дитячо-юнацького футболу Закарпаття Олександр Чегіль та головний секретар ФФЗ Йосип Шитєв. Всі команди отримали пам’ятні кубки, грамоти та м’ячі, а призери медалі різного ґатунку відповідно до завойованого місця.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1710 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: