Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Стандартна перемога "Зірки" (ФОТО)
22:34
Стандартна перемога "Зірки" (ФОТО)
Команда Олександра Пеци здолала минайських юніорів з мінімальним рахунком.

Стандартна перемога Команди розпочали активно та гострота розпочала виникати лише після стартової десятихвилинки. На 14-ій хвилині Волошин прострілив, а Турецький випередив на виході голкіпера і переправив у ворота та захисник Минаю зумів вибити м’яч з лінії. Одразу в атаці у відповідь Симочко забиває у ворота суперника – 1:0.

А вже за дві хвилини Чульба подав зі стандарту, воротар минайців не зовсім вдало зіграв на виході і Обдирко головою забиває вже у пусті ворота – 1:1. 

Далі Турецький декілька разів пристрілювався по воротам, але забити зумів лише на 36-ій хвилині. Після його удару з 18 метрів воротар перевів м'яч на кутовий, після подачі з якого Турецький забиває головою – 1:2.

Та перед самим свистком на перерву юніори зрівняли – Шовш подав з лівого флангу, а Кроліков на дальній стійці розстрілює ворота – 2:2.

У другому таймі за моментами жовто-червоні мали відчутну перевагу і вийшли вперед зовсім скоро після відпочинку. На 48-ій хвилині Волошин вийшов на одного воротаря та зміг лише заробити кутовий. Саме стандарти стали головною зброєю Зірки у цій грі – після подачі з кутового Федак пробив з 8 метрів – 2:3.  

На 60-ій хвилині Симочко влучно пробивав головою під поперечку та Кривенько відбиває. За мить Костик вривається у штрафну зліва і пробиває з 10 метрів, кіпер парирує. 

Наприкінці гри Костик знову вийшов на ворота, обійшов воротаря, але не влучив у рамку з гострого кута. На 89-ій хвилині той таки Костик пробивав вже з стандарту 20 метрів, але від поперчки м’яч вискочив у поле. 


ФК «Минай» U-17 - ФК «Зірка-SPAR (Лінці) 2:3

Голи: Симочко, 15, Кроліков, 43 – Обдирко, 17, Турецький, 36, Федак, 49.

Зірка: Анатолій Лагоцький (Дмитро Кривенько, 46) - Євген Обдирко, Анатолій Лукачина, Юрій Чульба, Богдан Гулей - Деян Пеца, Ярослав Костик, Михайло Романко, Владислав Турецький, Юрій Федак - Мирослав Волошин
На заміну виходили: Ростислав Фрінцко, Ростислав Турецький, Василь Рущак, Станіслав Костик.
Тренер - Олександр Пеца.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 478 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: