Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Старші "Колоса" також зуміли відігратись (ФОТО)
16:33
Старші "Колоса" також зуміли відігратись (ФОТО)
Про один із центральних матчів 15-го туру Східної зони старшої вікової групи дізнавайтесь далі.

Старші
Команди знали результат своїх молодших одноклубників, тому іршавці прагнули реваншуватись за своїх, а їх опоненти закріпити успіх доброю грою в гостях. Фортуна висловила прихильність до підопічних Рабовського вже на 3-й хвилині, коли чи не перший удар їх суперників був дуже інфарктним. Лідер атак Глеба влучив у лівий верхній кут у той час, як м’яч ніби летів над поперечиною, та все ж плавно опустився. Сігетій не реагував, однак на боці Степана цього разу зіграла поперечина.
 
Виноградівці відповіли через 14-ть хвилин наступом по центру зі зміщенням вліво, коли Бродовський віддав вперед на правий край штрафного майданчика на Лемака, а Михайло поперечною передачею повернув круглого на хід Валерію, а той пробив повз дальню ліву стійку. Ще через дві хвилини Лемак вибіг на воротаря й влучив у правий кут. Чебурашкін у падінні відбив, продемонструвавши свій найкращий сейв. Із цим і пішли на перерву.
 
На старті другого тайму трохи активнішими були гості. На 32-й хвилині Танчинець прорвався правим флангом і скинув під удар Лемаку. Михайло влучив у дальній лівий кут, та Чебурашкін знову зреагував. Ще небезпечніше було через дві хвилини, коли Лемак скинув під удар Скороходову. Микита цілив у лівий верхній, вільний від воротаря, кут. М’яч полетів у сантиметрах поруч зі стійкою. Після цього спрацювала одна з контратак господарів. Семак виборов шкіряного в центрі й віддав лівіше на Глебу, проти котрого як завжди опонували два суперники. При цьому, Тарас зумів дриблінгом звільнитись від них і з гострого кута влучити в ворота, зовсім не готового до цього, Сигетія – 1:0.
 
Через одинадцять хвилин Глеба міг оформити дубль, коли ударом зі штрафного з лівого флангу поцілив у дальній верхній кут. Гостей знову врятувала поперечина. Після цього одразу спрацювало правило про незабитий гол. Контратаку правим флангом зі зміщенням до центру завершив результативним ударом із 6-ти метрів Лемак. М’яч за наслідками пострілу Михайла підступно залетів під воротарем, який кидався в надії відбити, й залетів у сітку – 1:1.
 
Виноградівці здобули дуже важливий виїзний бал, що дасть надію на наступні звершення вже на своєму полі. Іршавці перед дербі вже проти рідного «Колоса» з Іршавського району отримали подвійний урок в обох вікових групах, що змусить їх більш активно тренуватись, бо фаворити після оголошення поділу на вищу й першу дитячі ліги, як бачимо вже не вперше, тьмяніють на очах. І це стосується не тільки ДЮСШ «Іршави», а й інших юних зіркових колективів.
 
 
Арбітр – Мирослав Гала
 
1 квітня, село Сільце, стадіон «Колос», + 16 градусів, ясно, 50 глядачів
 
ДЮСШ «Іршава» U 15 – ДЮСШ «Колос» U 15 Виноградівський район – 1:1 (0:0)
 
Голи: Глеба, 42 – Лемак, 52.
 
«Іршава»: Владислав Чебурашкін, Роман Білогорка, Іван Туріна, Іван Добра, Максим Бабич, Іван Іллюхін, Іван Хила, Іван Кормош, Петро Зейкан, Тарас Глеба, Іван Семак.
Запасні: Василь Булеза, Іван Глушко, Василь Кинів.
Тренер – Сергій Білан.
 
«Колос»: Степан Сігетій, Михайло Лемак, Едуард Марян, Владислав Румянцев, Михайло Суходольський, Олександр Фірсов, Михайло Роспопа, Владислав Потокі, Микита Скороходов, Олег Бурменський, Микола Танчинець.
Запасні: Іван Гавріш, Владислав Любка, Валерій Бродовський.
Тренер – Іван Рабовський.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 860 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: