Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Став відомий календар Першої ліги України
12:55
Став відомий календар Першої ліги України
Сьогодні, 4 липня, відбулось жеребкування чемпіонату України у Першій лізі.

Став відомий календар Першої ліги України
На засіданні чергової Конференції ПФЛ делегати-представники клубів проголосували за регламент, склад учасників та формат змагань наступного сезону. Маючи на увазі загальну мету – збільшення масовості та географічного представництва турнірів, а також повернення до колишньої великої кількості учасників змагань у всіх лігах, було прийнято рішення залишити в регламенті пункти, які передбачають можливість збільшення кількості учасників у УПЛ.
 
При цьому обрано такий спосіб проведення змагань, який виправдав себе на практиці в останні роки, коли ПФЛ проводила змагання в першій та другій лігах.
 
Формат змагань передбачає, що команда, яка фінішує на першому місці, отримає можливість перейти в Прем’єр-Лігу напряму; команди, які посядуть 2-3 місця, як і минулого сезону, зіграють перехідні матчі з 10 і 11 командами УПЛ за право зіграти в Прем’єр-Лізі 2020/21; команди, що фінішують на 15-16 місцях, перейдуть до другої ліги; ті, що закінчать чемпіонат на 13-14 місцях, змушені будуть відстоювати своє право грати на цьому рівні з суперниками, що фінішують на 2 місцях у групах другої ліги.

Тож у першоу турі, 27 липня, Минай зіграє вдома з Прикарпаттям, а потім поїде у гості до свого екс-наставника Миколи Гібалюка у Миколаїв. У третьому турі, 10 серпня, місцеві вболівальники побачать гру з одеським Чорноморцем.


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 986 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: