Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Сторожницькі юнаки перемагають невицьких (ФОТО)
23:32
Сторожницькі юнаки перемагають невицьких (ФОТО)
Підопічні Рудольфа Балажинця продовжують впевнено йти у лідерах чемпіонату.

Сторожницькі юнаки перемагають невицьких (ФОТО)
Гості із Сторожниці були беззаперечним фаворитом цього поєдинку, адже вони із самого початку чемпіонату йдуть на першому місці і лише збільшують відрив від переслідувачів. Так і в цьому матчі жовто-чорні зі старту перевели гру на чужу половину і розхитували оборону суперника. На 6-й хвилині кращий бомбардир Рутенії Станіслав Костик пробив з 10 метрів, але воротар забрав.
 
На 10-й хвилині правий захисник гостей Шкірта пробив з 26 метрів, воротар відбив та Пайдич був першим на добиванні і з 12 метрів розстрілює ворота – 0:1.
 
Надалі вся гострота йшла саме від цього центрального півзахисника. Вайда віддав у центр з правого флангу і Пайдич пробив з 18 метрів, трохи вище. Ще два удари Йосипа не досягли цілі. Лише на 25-й хвилині невиччани зуміли завдати перший гострий удар – це Іонін пробив з розвороту з 17 метрів, але не точно. На 33-й хвилині Шовш довгою передачею вивів Данкулинця на ворота з лівого краю та Михайло з гострого кута не зміг переграти голкіпера.
 
У другому таймі Рутенія так само володіла територіальною перевагою і час від часу турбувала Силакова. Пайдич гостро прострілював з лівого флангу, захисник трохи не зрізає у власні ворота вибиваючи над воротами. Мармор пробив з дальньої відстані та голкіпер зловив. Костик замкнув головою подачу з флангу та Силаков грає надійно. На 47-й хвилині господарі заробили небезпечний штрафний у 18 метрах від воріт. Удар Цаплюка Гончарук переводить на кутовий.
 
Булеца пробив з 20 метрів і м’яч за допомогою рикошету влучає у стійку. На 50-й хвилині Пайдич подав з кута поля, Бабков на дальній стійці скидує вздовж воріт і Костик забиває з близької відстані – 0:2.
 
На 62-й хвилині невицька команда знову заробляє стандарт біля чужої штрафної, до того ж арбітр вилучає лівого захисника гостей Мармора за образливе висловлювання в сторону судді. Та Гончарук вдруге робить сейв і зберігає свої ворота на замку. Та навіть у меншості рутенці перегравали суперника. Шкірта поцілив з 22 метрів під поперечку та Силаков відбив. За хвилину до фінального свистка Пайдич подає кутовий на ближню стійку, де захисник господарів зрізає м’яч у свої ворота, а Кудрич та Костик, які набігли вколочують його з лінії воріт – 0:3.
 
Команда Балажинця  здобуває чергову розгромну перемогу і підтверджує свій статус кращої команди чемпіонату.
 
 
Арбітр – Дмитро Меденці
Асистенти – Мирослав Гала, Василь Готько
Делегат матчу – Георгій Куля
 
с. Невицьке, глядачів 100
 
ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» (Невицьке) – ФК «Рутенія» (Сторожниця) – 0:3
 
Голи: Пайдич, 10, Костик, 50, Кудрич, 69.
 
Невицьке: Василь Силаков, Олександр Цаплюк, Антон Гвардіонов, Андрій Головей, Василь Дюгованець, Віктор Кепетонал, Владислав Іонін, Олександр Вавацький, Мирон Повхан, Михайло Повідайчик, Михайло Грошик.
Запасні: Олександр Беспалько, Володимир Вачіля.
Тренер – Валерій Угрин.
 
Рутенія: Мар’ян Гончарук, Іван Шкірта, Михайло Данкулинець, Ігор Булеца, Михайло Шовш, В’ячеслав Бабков, Станіслав Костик, Йосип Пайдич, Едвін Мармор, Руслан Вайда (Крістіан Федака, 20), Віталій Бедьо (Ярослав Кудрич, 64).
Тренер – Рудольф Балажинець.
 
Вилучення: Мармор, 62.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1104 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: