Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Сторожницький камбек у меншості (ФОТО)
19:44
Сторожницький камбек у меншості (ФОТО)
Команда Балажинця зуміла відігратись і навіть вчинити розгром на виїзді, граючи у меншості.

Сторожницький камбек у меншості (ФОТО)
Поєдинки між цими командами можна вважати своєрідним дербі, так і до цього матчу вони підійшли сусідами по таблиці, яких розділяли два очки. Початок матчу проходив за рівного володіння м’ячем і загостренням з боку обох колективів.
 
Після подачі з кута поля Жентичко пробив головою у праву дев’ятку та воротар відвів загрозу. Значно гостріше атакували господарі, в більшій мірі за рахунок індивідуальних дій Ніцкулича. Так Девід обійшов двох захисників у штрафній суперника і віддав партнеру паралельно, який опинявся один перед воротами та Лукіяник встиг вибити шкіряного з-під ніг Рабела. Далі Сугоняк добряче приклався з 26 метрів, Марко відбиває на кутовий. Черговий прохід Ніцкулича, який обходить пару захисників і віддає на Сугоняка, який з 12 метрів влучає у поперечку. У наступній атаці Ніцкулич вибігав на ворота з лівого краю та кіпер грає надійно.
 
Рутенці змогли відповісти лише ударом Костика з 14 метрів, який впіймав Тренич. На 27-ій хвилині черговий провал центру захисту Сторожниці і Рабел втікав на побачення з голкіпером та Дьордяй притримав нападника за футболку і дістав заслужену червону картку. Удар Яхимця зі штрафного з 27 метрів забрав воротар. За десять хвилин Юрій Микульця виводить на хорошу ударну позицію з 7 метрів Рабела, перед яким були двоє захисників і одному з них м’яч влучив у руку, тож арбітр ставить пенальті. Сугоняк реалізовує вирок Гарлача – 1:0.
 
До завершення першого тайму соколи могли ще раз забити, однак після загострюючого пасу від Корпоша, Ніцкулич та Рабел не змогли довести до логічного завершення вихід два в один. У перерві до роздягальні гостей зайшов тренер минайців Микола Гібалюк, який дав кілька цінних порад своєму колезі, які сторожницькі футболісти втілили у другій половині зустрічі.
 
Перебудувавшись і змінивши тактику Рутенія заграла значно краще. Кінчеш мав дві нагоди на старті другого тайму. Юрій Микульця прострілив справа та Демян пробив з 13 метрів над воротами. За декілька хвилин Ніцкулич віддав на Рабела, який з 10 метрів пробив повз дальній кут. На 51-ій хвилині стрімка атака лівим краєм Сторожниці завершилась високою подачею Медведєва на інший край штрафної, куди набіг Колобов і прицільно пробив – 1:1.
 
За хвилину аналогічна атака знову завершилась голом. Медведєв прострілив зліва, а Колобов замкнув – 1:2.
 
В цей час гості повністю встановили контроль на м’ячем і раз за разом загрожували воротам Тренича. На 63-ій хвилині Балажинець віддав довгу передачу у штрафну, де Костик, стоячи спиною до воріт, підкорегував головою м’яч у ворота – 1:3.
 
Весь другий тайм переведений в атаку Андрусь грав персонально із капітаном Кінчеша, центральним захисником, Яхимцем, через якого розпочинались всі атаки Сокола. Відтак у підопічних Криси виникали труднощі з виходом вперед. Натомість рутенці продовжували забивати. На 65-ій хвилині Медведєв відкинув Лукіянику, який обвідним ударом з 17 метрів спрямовує м’яч точно у дальню дев’ятку – 1:4.
 
Гості не зупинялися, за рахунок впевненого контролю постійно знаходили вільні зони на половині суперника і виводили своїх гравців на ворота. Єдиний момент у Сокола виник наприкінці поєдинку після прострілу Туреги зліва та Морквич пробив мимо. У Рутенії чергова швидка атака за участі Андруся, Лукіяника та Костика закінчилась ударом останнього з 8 метрів, але біля стійки.
 
Сторожницька команда граючи більшу частину гри у меншості зуміла створити камбек, забивши чотири голи за 15 хвилин і повністю перегравши суперника у другому таймі.
 
 
Арбітр – Ігор Гарлач
Асистенти – Річард Готра, Мирослав Горгош
Делегат матчу – Анатолій Плеханов
 
с. Кінчеш, стадіон Автомобіліст, глядачів 50
 
ФК «Сокіл» Кінчеш – ФК «Рутенія» Сторожниця 1:4
 
Голи: Сугоняк, 38 (пен.) - Колобов, 51, 52, Костик, 63, Лукіяник, 65.
 
Сокіл: Владислав Тренич, Михайло Дранчак (Дмитро Турега, 66), Олександр Яхимець, Василь Микульця, Юрій Микульця, Роман Демян (Владислав Михайловський, 53), Андрій Лобанов (Василь Морквич, 64), Іван Корпош, Ігор Сугоняк, Віктор Рабел (Йосип Вароді, 53), Давід Ніцкулич (Тарас Гога, 82).
Тренер – Іван Криса.
 
Рутенія: Костянтин Марко, Євген Лукіяник (Євген Загорчак, 83), Сергій Прокопець, Давид Дьордяй, Рудольф Балажинець (Михайло Янцо, 88) Іван Жентичко, Ярослав Костик, Владислав Андрусь, Євген Колобов, Віталій Медведєв, Томаш Надь (Юрій Жидик, 46).
Запасні: Олександр Гряділь.
Тренер – Рудольф Балажинець.
 
Вилучення: Дьордяй, 27.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1120 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: