Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Суд визнав "Говерлу" банкрутом
10:45
Суд визнав "Говерлу" банкрутом
Ужгородський футбольний клуб Говерла визнаний судом банкрутом.

Суд визнав

Відповідну постанову виніс 28 липня Господарський суд Закарпатської області. Цим рішенням товариство з обмеженою відповідальністю Футбольний клуб Говерла (Ужгород) визнано банкрутом.

У постанові суду вказано, що ліквідаційна комісія ТОВ ФК Говерла встановила та підтвердила наявність безспірної кредиторської заборгованості клубу в загальному розмірі 6 млн 619 тис 690 грн та неможливість задоволення вимог кредиторів через недостатність майна і відсутність коштів для погашення боргів.

Суд зобов'язав ліквідатора до 4 вересня 2017 року подати реєстр вимог кредиторів Говерли.

Дана постанова набирає законної сили з моменту її прийняття та може бути оскаржена в апеляційному порядку відповідно до Господарського процесуального кодексу України.

Згідно з Єдиним реєстром юридичних та фізичних осіб, кінцевими бенефіціарними власниками Говерли є батько народного депутата України Нестора Шуфрича Іван Шуфрич, помічник Шуфрича у Верховній Раді на громадських засадах Вячеслав Черепаня та громадянин України Віктор Литвиненко.

Статутний капітал Говерли складає 6 млн грн (5,5 млн грн – внесок Західної інвестиційної компанії, засновником якої є Іван Шуфрич, та ще 500 тис грн – ТОВ РГ Сервіс, яку контролюють Черепаня та Литвиненко).

Нагадаємо, що в 2016 році Говерла не отримала атестат для участі в чемпіонаті України, що фактично означало припинення існування клубу.

Джерело
 

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 823 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: