Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Суха бойова, досить закономірна, мирова
22:44
Суха бойова, досить закономірна, мирова
Про центральну битву юнацьких титанів дізнавайтесь далі.

Суха бойова, досить закономірна, мирова
До діючого срібного призера юнацької ліги приїхав клуб, який раніше кілька сезонів поспіль був серед вершків юнацького футболу вищої ліги, а в цьому році повернувся й лідирує. Що ще треба вибагливим виноградівським фанам для інтриги? Де ще набувати безцінного досвіду боротьби, як не в таких поєдинках? На жаль таких конкурентних, як цей двобій, не так багато в цьому сезоні, тому варто було прийти і підтримати своїх.
 
Початок першого тайму пройшов у рівній, досить жорсткій, боротьбі переважно в центрі поля й майже без суттєвих загроз щодо воріт. Середина пройшла трохи жвавіше й виникали незначні нагоди для потенційного взяття воріт. Так, на 16-й хвилині Шитів прорвався по правому флангу й непогано пробив поруч із дальньою стійкою. Колісник ніби й контролював, та якби в рамку, то хто-знає чи Максим склав би цей іспит.
 
Через п’ять хвилин м’яч, за наслідками атаки гостей лівим флангом, після розіграшу штрафного метрів із сімнадцяти й удару з близької відстані від Шокуна влетів у сітку воріт господарів, та Бобаль підняв прапорець змусивши засумувати нечисленних фанів гостей.
 
Ще через дві хвилини Чутора влучно пробив зі штрафного з лівого флангу метрів із двадцяти двох, та Колісник вдало обрав позицію й зреагував. Ще через аналогічний інтервал Шуба вбігав у карну зону. Воротар «Мункача» вибіг далеко з воріт й пішов у невеликий стик із Русланом й той опинився на газоні в горизонтальному положенні, та Шопа дав продовжити гру, не побачивши нічого крамольного від жодного з дійових осіб.
 
Ближче до завершення тайму, на 33-й хвилині, Козаченко подав зі штрафного з правого флангу в центр карної зони, на ділянку перед лінією воротарського майданчика. Колісник не зумів зафіксувати м’яч і Шуба міг додати його в сітку із вбивчої позиції, та Руслан у цей момент дивився зовсім у інший бік (можливо роздумував над реакцією фанів на його блискучу гру?), тому й зловив гав в прямому сенсі слова в цьому чудовому шансі на зміну рахунку.
 
Другий тайм мало чим відрізнявся від першого. На його старті трохи активнішими були мукачівці, а згодом прокинулись і їх опоненти. На 41-й хвилині Мориляк зі штрафного з лівого флангу подав у центр карної зони. Захисники винесли, та Яніцький метрів із двадцяти приклався з ходу, на щастя для Вашкеби повз дальню ліву стійку. Через хвилину Олашин мав можливість ударом із близької відстані змінити цифру на табло, та не зумів довести атаку до логічного завершення.
 
На 54-й хвилині Шуба дуже непогано подав із кутового на дальню стійку й Кутняк ударом головою спрямував круглого над поперечиною. Через дві хвилини «мукачівський Тайсон» Кевін започаткував найбезпечніший момент матчу, коли подав із лівого флангу в центр штрафного майданчика й Шокун метрів із дев’яти невідпорно пробив, та все ж у лічених сантиметрах над поперечиною.
 
Ще через хвилину свою кращу нагоду мали й суперники. Петречко ударом зі штрафного з лівого флангу, метрів із двадцяти трьох, влучив у дальній кут. Колісник у падінні зумів дістати й відбити, продемонструвавши кращий сейв матчу. Надалі навіть близьких до таких нагод не відбулось.
 
«Севлюш» хоча скоріше й здобув один, ніж втратив два бали, та все ж змушений пропустити вперед до провідного квартету «Середнє» і наступного тижня поїде на дуже важке випробування в цей виноробний центр Західного Закарпаття. Якщо вирвуть хоча б один бал, то вже буде дуже добре, а перемога виноградівців стане приємною несподіванкою для виноградівських фанів і поверне їх до еліти закарпатської вишки.
 
Щодо юнаків «Мункача», то вони за втрату двох балів цілком здатні реабілітуватись уже за тиждень вдома з «Оболонню», а далі продовжити переможну ходу в Тячеві й у всеозброєнні підійти до вирішального домашнього чудового протистояння з однолітками з обласного центру.
 
 
Арбітр – Тарас Шопа,
Асистенти – Юрій Бобаль та Віктор Савко,
Делегат ФФЗ – Йосип Шитєв,
 
7 жовтня, м. Виноградів, стадіон «Юність», ясно, 180 глядачів,
 
«Севлюш» U 17 Виноградів – МФА «Мункач» U 17 Мукачево – 0:0
 
«Севлюш» U 17: Владислав Вашкеба, Сергій Кутняк, Себастьян Феєр, Роман Петречко, Віталій Козаченко, Богдан Боднарюк, Михайло Чутора, Руслан Шуба, Едуард Шітив, Іван Корпош, Едгар Олашин.
Запас: Євген Васильняк, Олександр Чорба, Ерік Нодь, Владислав Петровка, Іван Федьо, Едуард Мар’ян.
старший тренер – Іван Русінка.
 
«Мункач» U 17: Максим Колісник, Ілля Кірюхін, Андрій Хайнас, Василь Нілабович, Вячеслав Ставничий, Едуард Ковтанюк, Кирило Яніцький, Ігор Бекеша, Кевін Дурцеке, Олег Шокун, Андрій Василиків.
Запасні: Матей Надь, Руслан Бура, Віталій Кравець, Богдан Башкір, Сергій Лузан, Дмитро Лях, Едуард Мориляк.
тренер – Віктор Яігник.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 701 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: