Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Суха нічия на користь села близнюків (ФОТО)
16:01
Суха нічия на користь села близнюків (ФОТО)
Про битву, у якій вирішувалась доля другої путівки з групи № 4 читайте далі.

Суха нічия на користь села близнюків (ФОТО) Сам поєдинок пройшов за екстремальних погодних умов та майже рівного  володіння м’ячем. «Велика Копаня» хоча й завдала трохи більше ударів – 7:6, та трохи поступилась за відсотком гостроти від цих пострілів – 57.1 % проти 66.7 % у «Кісви». Косівські полянці можуть занести собі в актив ще й у понад півтори рази кращу влучність за своїх опонентів – 50 % проти 28.6 % у помаранчево-чорних.

Перший тайм пройшов за незначної переваги у володінні м’ячем «Великої Копані», яка завдала в два рази більше ударів та в півтора рази перевершила опонентів за відсотком гостроти від цих пострілів – 75 % проти 50 % у «Кісви». Натомість, синьо-білі в чотири рази перевершили суперників за влучністю – 100 % проти 25 % у копанців.

Про налаштування копанців на двобій говорить той факт, що вони завдали свій перший удар уже на 5-й секунді. Утім захисна ланка горян без особливих над зусиль упорались із ним. На 10-й хвилині косівські полянці змогли вперше в матчі влучити в площину. Однак, швидкість польоту м’яча суттєво зменшило болото перед воротами Пилипа, що й спростило для нього ліквідацію загрози.

Протягом матчу копанці трохи більше порушували правила за опонентів, а от відсоток гостроти від цих стандартів був більшим у гравців «Кісви» – 44.4 % проти 37.5 % у помаранчево-чорних. Показовою щодо цього була 22 хвилина, коли  косівські полянці заробили право на штрафний удар у атаці по центру за зупинку м’яча рукою. Терпак обвідним ударом зі штрафного цілив у лівий кут. Йосипчука від голу врятувала стійка, від якої круглий вилетів у поле.

У цьому матчі підопічні Варцаби дивували дуже гострими прострілами з гри. Один із таких, що стався на 29-й хвилині, хоча й не завершився ударом та змусив триматися за серце вболівальників опонентів. Утім, у відповідь на прострільну передачу з правого флангу так і не зміг вчасно включитись Лембак, що й дозволило опонентам у пожежному режимі винести круглого подалі.

У другому таймі м’ячем трохи більше володіла «Кісва», яка завдала майже в півтори рази більше ударів, та в понад півтора рази перевершила опонентів за гостротою від цих пострілів – 50 % проти 33.3 % у «Великої Копані». А от підопічні Михайла Фурика в другій половині досягли майже в півтора рази кращої влучності ударів – 33.3 % проти 25 % у косівських полянців.

На 43-й хвилині ситуацію суттєво загострили помаранчево-чорні. Будз прорвався по центру й віддав на Барника Михайловича, який знову повернув на Будза. Михайло завдав підступного пострілу, та на шляху м’яча опинився той самий Барник, від зустрічі з яким круглий зменшив швидкість, ставши легкою здобиччю опонентів. «Кісва» відповіла через п’ять хвилин атакою лівим флангом зі зміщенням до центру. Бойчук вирізав передачу на Микитюка, а той влучно пробив. Копанський Буфон продемонстрував хорошу реакцію й відбив.

На 57-й  хвилині атака копанців по центру завершилась влучним ударом Барника Михайловича, та цього разу Йосипчук довів, що недарма їсть косівсько-полянський хліб і парирував цей постріл.

Грізною зброєю в цьому поєдинку від обох команд були кутові, яких «Кісва» виконала втричі більше за опонентів. Саме після такого стандарту підопічні Варцаби створили останню й напевне найкращу нагоду в другій половині матчу, щоб вирвати перемогу. На 69-й хвилині Ростислав Басараба, активними діями, заробив право на кутовий з лівого флангу.  Терпак сухим листом закручував м’яч у дальній кут. Пилип не встиг зреагувати, та на його щастя круглий полетів у сантиметрах від стійки із зовнішньої сторони воріт.

Важка нічия дозволила «Великій Копані» вийти до чвертьфіналу, а «Кісві» забезпечила входження до трійки кращих команд Східної групи Зимової першості Закарпаття.          
 
 
Арбітр – О. Жолобович
Асистенти – В. Авдєєв, В. Сем’яновський
Делегат ФФЗ – Ромео Буковецький
 
м. Хуст, стадіон «Оболонь», хмарно, дощ із снігом
 
«Велика Копаня» – «Кісва» Косівська Поляна 0:0

«Велика Копаня»: Михайло Пилип, Іван Фурик-старший, Іван Фурик-молодший, Михайло Михайлович Барник, Михайло Іванович Барник, Михайло Свищо, Василь Фозекош, Володимир Попадинець, Михайло Будз, Микола Магула, Іван Кельман.
Запасні: Михайло Роман, Ігор Кікало, Віктор Бігун, Іван Гулянич, Михайло Дорогі.
Тренер – Михайло Фурик.

«Кісва»: Сергій Йосипчук, Володимир Басараба, Анатолій Жуковський, Володимир Митрюк, Ростислав Басараба, Михайло Бойчук, Василь Терпак, Іван Микитюк,  Валерій Цуперяк, Анатолій Лембак, Павло Попович.
Запасні: Василь Гиндрюк, Віталій Мойсюк, Ярослав Кошук.
Тренер – Федір Варцаба. 
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 792 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: