Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Суха перемога «Великої Бийгані» над «Ганичами»
21:09
Суха перемога «Великої Бийгані» над «Ганичами»
Закарпатська Ліга Чемпіонів» - це турнір в якому беруть участь чемпіони районів нашої області. Цього року заявлено всього дев’ять команд.

«Закарпатська Ліга Чемпіонів» - це турнір в якому беруть участь чемпіони районів нашої області. Цього року заявлено всього дев’ять команд.

Всі вони розподілені по групам:

Група А: ФК "В.Березний", ФК "Явір" Туриця (Перечинський р-н), ФК "Сокіл" Кінчеш (Ужгородський р-н).

Група Б: ФК "Фенікс" Бадалово (Берегівський р-н), ФК "Н.Коропець" (Мукачівський р-н), ФК "Доробратово" (Іршавський р-н).

Група В: ФК "Ганичі" (Тячівський р-н), ФК "В.Бийгань" (Берегівський р-н), ФК "Біла Церква" (Рахівський р-н).

Переможці зони та одна друга команда з найкращим показником потрапляють до півфіналу.

В першій грі жереб звів чемпіона тячівщини ФК «Ганичі» та володаря Берегівського кубка ФК «В.Бийгань».

Команди підходили практично з однаковими статистичними показниками. «Ганичі» у своєму районі набрали 46 очок. Здобули 15 перемог, раз зіграли внічию та всього 2 рази програли. А різниця м’ячів взагалі вражає, забивши 110 голів і при цьому, пропустивши 22.

«В.Бийгань» набрала 48 очок, відставши від Бадалова всього на 1 очко. Їхній доробок 16 перемог, жодної нічиї та дві поразки при позитивній різниці м‘ячів 64 на 9.

Поєдинок відбувся в Тячівському районі в селі Вонігово.

З перших хвилин матчу ініціативою заволоділи великобийганські футболісти, які чітко контролювали гру. Червоно-чорні старалися короткими передачами швидко виходити від оборони до атаки. Вже на 20 хвилині матчу рахунок був відкритий. Після невдалого виносу вільного удару, м’яч перехопив Лобода, який одразу адресував його на львівського легіонера Андрія Луціва. А той, у свою чергу, відзначився неймовірним голом-красенем, який метрів з двадцяти п’яти попав у дев’ятку. Одразу ж, гості мали подвоювати перевагу, але Василю Луці не вистачило кілька сантиметрів для взяття воріт.

Тячівці відповідали не частими контратаками. Найактивнішими були гравці з прізвищем Фіцай, їх на полі було близько шести чоловік. Один з них, це Михайло, гравець 1996 року, який ще виступає у дитячо-юнацькій футбольній лізі України за СДЮШОР Ужгород. Крім, контрвипадів господарі намагалися вразити ворота Янека Ковача дальніми пострілами.

На перерву команди пішли відпочивати за мінімальної переваги «В.Бийгані».

Другий тайм розпочався з атак тячівців, які намагалися зрівняти рахунок. Саме це і зіграло з ними злий жарт, досвідчений голкіпер бийганців записав на свій рахунок гольовий пас. Вибивши «шкіряного» прямо на вільного Луцу, який без особливих надзусиль подвоїв рахунок, а вже через 5 хвилин Василь записав у свій актив і гольову передачу. Простріливши з правого флангу, крапку у цій грі поставив Ференц Барта.

Рахунок міг бути ще більшим, але головна задача для великобийганців виконана, перемога отримана. Відтак, кінцевий результат 3:0 на користь підопічних Тараса Вайданича.

Наступної неділі суперником «В.Бийгані» буде чемпіон Рахівського району ФК «Біла Церква».

ФК "Ганичі" - ФК "В. Бийгань" - 0:3

Голи: Луців, 20, Луца, 58, Барта, 63
lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 869 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: