Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Сухий лист" Пуканича стає переможним
20:22
"Сухий лист" Пуканича стає переможним
Ужгородці стартують у другому колі Другої ліги з мінімальної перемоги над "Буковиною".

Досить нудним виявився перший тайм, але перед самою перервою глядачі були винагороджені за тривале очікування. Після удару Павленко м'яч зрикошетив на кутовий, який вже було зібрався подати вінгер Машталір, але Пуканич забрав цю місію у молодого одноклубника. І як же правий був Адріан: прямим ударом від лівого прапорця він з правої ноги закрутив м'яч у дальню дев'ятку, виконавши жорсткий «сухий лист» - 1:0. На куражі Ференцик заробив ще і штрафний для Адріана, але тут вже виручив Буковину воротар Медведєв, а коли в наступній атаці Масікевич мітив у ворота, на шляху м'яча виріс захисник Полянський. Ледве відбилися гості, щоб після першого тайму не «горіти» з розгромом.

У другому таймі у господарів були моменти, щоб закріпити перевагу. І це дуже потрібно було робити, так як хвилині на 56-й Сивка видряпав м'яч в чужій штрафній і пробив, а м'яч з рикошетом від Пуканича влучив у штангу. Буковина огризалася, господарі більше атакували позиційно, а під кінець матчу гості ще й залишилися в меншості. Господарі заблокували удар Сивки, а Павленко стартував в контратаку, і тут його перечепив сам Тарас. Здавалося б, звичайний зрив атаки і жовта, але замість цього реф вкоротив склад чернівчан. Після цього врятуватися від поразки було зовсім складно. 15 очок набрав ФК Ужгород, зрівнявшись з ФК Калуш. Буковина залишається останньою.


ФК Ужгород - Буковина (Чернівці) - 1:0

Гол: Пуканич, 40

Ужгород: Михайло Готра, Владислав Шкіндер, Юрій Дрозд, Станіслав Котьо, Стефан Федак, Владислав Павленко, Адріан Пуканич, Віктор Масікевич, Сергій Машталір, Вадим Ференцик, Артем Корольчук.

Буковина: Марк Медведєв, Даніел Раулюк, Віталій Полянський, Тарас Сивка, Андрій Шишигін, Андрій Понедєльнік, Євген Сантрапинських, Василь Палагнюк, Василь Гакман, Богдан Іванченко, Алексадру-Васілє Мунтян.

Вилучення: Сивка, 81.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 675 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: