Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Сухий покер у браму "Ференца"
11:02
Сухий покер у браму "Ференца"
Про те, як юнаки «Заріччя» здобули чергову розгромну перемогу, дізнавайтесь далі.

Сухий покер у браму
Принципові опоненти зустрілись в Заріччі й у юнацькій першості. Ці два колективи є домашніми командами й у рідних стінах почуваються набагато впевненіше, ніж на полях за межами своїх населених пунктів. Із огляду на це, атакувальна модель господарів, як і захисна тактика гостей, не стала несподіванкою. У першому таймі перевага у володінні м’ячем зарічанців була дуже відчутною й це не на жарт заводило місцевих фанів на позитивні хвилі вболівання. Уже на 5-й хвилині ледь не спрацювала атака по центру, на завершенні якої Караслай віддав вперед і правіше на край штрафного майданчика на Короля. Вишколений у баталіях ДЮФЛ Закарпаття Віталій дуже небезпечно пробив трохи вище поперечини. Через п’ять хвилин Віталій відгукнувся на простріл із лівого флангу ударом із ходу. Строін зреагував. Ще через хвилину Марко влучив у ближній лівий нижній кут, та Гавриіл і цього разу подемонстрував хорошу реакцію, відбивши ногою.
 
На 20-й хвилині Іван знову опинився на завершенні атаки лівим флангом і змусив Бігарі порушити проти себе правила, за що Андрій не тільки дозволив Строіну потренуватись у відбитті пенальті, а й удруге побачив перед собою жовтий колір і, як наслідок, червона смужка стала його рідною геометричною фігуркою до завершення поєдинку. Караслай із позначки влучив у лівий кут. Гавриіл вгадав напрямок, та не дістав м’яча – 1:0.
 
Не встигли гості оговтатись від цього гіркого досвіду, як центрфорвард таранного типу Олександр Зан завершив наступ по центру якісним пострілом із близької відстані повз, шокованого таким напором опонентів, воротаря гостей – 2:0.
 
Далі Сашко, не скидаючи обертів, ударом із середньої відстані оформив дубль, змусивши згадати уболівальників про можливість перевершення найбільш результативного матчу зарічанської молоді. Та для цього треба було до 90-ї з гаком хвилини забити ще вісім, а гості надалі змогли прилаштуватись до суперника й змогли кілька разів навіть огризнутись.
Найближчими до голу клуб «імені Ференца Медвідя» був на 33-й хвилині, коли Чоповці завершив атаку по центру прицільним ударом. М’яч, рикошетом від захисника, полетів у правий кут воріт. Михайло Булеза вдало обрав позицію й відбив, зробивши вагомий крок до чергового шат-ауту.
 
Другий тайм пройшов у трохи рівнішій боротьбі. Утім, шансів відігратись у гостей практично не було. Господарі хоча й створили трохи більше нагод для взяття, та вони частенько потрапляли в офсайдну пастку, тому продовження гольового шоу годі було чекати. Винятком стали 50-та та 64-та хвилини. У першому випадку Химинцю, на завершенні атаки по центру, дозволили вільно завдати удару з середньої відстані й Іван пострілом у праву дев’ятку забив гол-красень, без будь-яких шансів на відбиття – 4:0. В другому епізоді Марко, на фініші наступу лівим краєм, влучив у ближній кут, та цього разу Строін продемонстрував хорошу реакцію й відбив, уберігши свій клуб від більшого розгрому.
 
Упевнена перемога дозволила зарічанській молоді йти в такому ж графіку, як і їх старші одноклубники, й залишатись в епіцентрі головних футбольних подій першої ліги. Та спочивати на локальних лаврах їм не доводиться, бо вже у суботу 26-го серпня зустріч із непримиренними сусідами як по таблиці, так і територіально, з «Великої Копані», які до слова на старті другого кола створили гучну сенсацію в двобої з беззаперечним лідером зі Сторожниці.
 
У цей же день новодавидківці матимуть більш, ніж хороший шанс реабілітуватись у домашньому двобої з «Соколом», однак далі, ще через тиждень, фани Мукачівщини затаївши подих спостерігатимуть за непересічним дербі клубу «імені Ференца Медвідя» в Бобовищі, де навіть нічия для підопічних Євгена Качура буде більш ніж вартувати розгрому над кінчешцями.
 
 
Арбітр – Соболч Алмашій
Асистенти – Андрій Сімку та Сергій Гецко
Делегат ФФЗ – Іван Кампов
 
20 серпня, с. Заріччя, стадіон «Колос», ясно і спека, 200 глядачів
 
«Заріччя» U 17 – «імені Ференца Медвідя» U 17 – 4:0 (3:0)
 
Голи: Караслай, 22, з пенальті, Олександр Зан, 24, 28, Химинець, 50.
 
«Заріччя» U 17: Михайло Булеза, Василь Каражія, Іван Фущич, Михайло Шпак, Іван Марко, Сергій Караслай, Василь Булеза, Віктор Зан, Віталій Король, Олександр Зан, Ярослав Семак
Запасні: Михайло Фельцан, Іван Химинець, Василь Кинів, Василь Бобіта, Михайло Садварій
тренер – Микола Цимбал
 
«імені Ференца Медвідя» U 17: Габріел Строін, Вадим Сабадош, Олександр Балаж, Олександр Кузьма, Вадим Гранчак, Олександр Чоповці, Ярослав Синкович, Артур Пазуханич, Михайло Лукеча, Василь Бурак, Андрій Бігарі
Запасні: Валентин Кушнір, Юрій Бурак, Юрій Стець, Владислав Кузьма, Олександр Сорока, Андрій Феделеш, Вячеслав Марущак
тренер – Євген Качур
 
Вилучення: Бігарі, 21 (друга жовта).
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1076 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: