Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Сузір'я" U-9 перемагає на турнірі "Api Cup Zakopane"
21:09
"Сузір'я" U-9 перемагає на турнірі "Api Cup Zakopane"
З 13 по 15 вересня у польському містечку Закопане відбувся міжнародний дитячий турнір серед гравців 2010 р.н., де кращими виявились закарпатці.

Загалом у турнірі взяло участь 28 учасників серед яких більшість місцевих дитячих команд, п’ять українських та одна словацька. Срібну землю представляло свалявське Сузір'я 2010 р.н., недавній тріумфатор "Карпатії кап 2019". І тут вони також підтвердили свій статус команди, яка бореться тільки за найвищі нагороди.
 
На першому етапі команди були поділені на чотири групи по сім команд. У групі А свалявці перемогли Галичину Львів 4:0, Полонію Варшава 4:1, Мастер кідс Скава 7:0, ЖКС Ярослав 2:0, Тарновія Тарнов 3:0 і одного разу зіграли внічию з Тім Глівіце 1:1. І з першого місця вийшли до наступного групового етапу, так званої золотої групи, де і визначався переможець турніру.
 
У фінальному раунді Сузір'я знову пронеслися переможною ходою: Чемпіонс Брзеско 4:0, АП Нова Прозовянка 2:0, Футбол кідс Київ 3:0, Лужіце Любан 4:2, КС Закопане 4:0 і нічия з Вроцлав Академі 1:1. Знову перше місце і звання кращої команди турніру. В окремих номінаціях кращим бомбардиром став наш Владислав Головнич.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 792 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: