Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Свалявці задовольняються нічиєю з "Бужорою" (ФОТО)
21:25
Свалявці задовольняються нічиєю з "Бужорою" (ФОТО)
Підопічні Михайла Кондрі не змогли дотиснути суперника і здобути першу домашню перемогу.

Свалявці задовольняються нічиєю з
У складі гостей у старті вийшли двоє екс-гравців Поляни, які довгий час виступали на цьому стадіоні і здобували тут найвищі нагороди – це Юрій Кохан та Дмитро Чубірка. Зміни в новому сезоні в обох командах говорять про те, що вони прагнуть змінити своє становище у чемпіонаті у порівнянні з минулим роком.
 
На правах господарів полянці одразу кинулись в атаку і вже на 20-й секунді створили гольовий епізод. Стегура навісив справа, а Жаренко набіг і пробив головою та воротар на місці. На 6-й хвилині знову схожий момент, крайній захисник Мельник подав у штрафну, Жаренко вискочив перед кіпером і пробив головою, круглий вдарившись об стійку все ж потрапив до рук Василя Русина.
 
Місцеві вболівальники були задоволені таким стартом і очікували взяття воріт. На 7-й хвилині Жаренко вийшов один в один з воротарем, але не зміг його переграти. Гості витримавши натиск на 11-й хвилині відповіли більш ефективно. Мудра виборов м’яч на чужій половині поля і віддав врозріз на Станіслава Кохана, який на швидкості вибіг на одного кіпера і підсікнув над ним у ворота – 0:1.
 
За мить Мудра пробивав з 20 метрів та Бучок забирає. Іршавці відійшли назад, граючи від захисту, що створювало проблеми для атак суперника. Та підопічним Кондрі знадобилось десять хвилин, щоб вирівняти становище на табло. Стегура вивів Олександра Міклоша сам на сам і той пробив повз голкіпера – 1:1.
 
Через дві хвилини Жаренко робить проникаючу передачу через центр на Стегуру, але його удар з 13 метрів йде вище рамки. Одне з небагатьох загострень від Бужори до перерви відбулось зі штрафного, коли Чубірка пробив з 36 метрів під ліву стійку, Бучок впіймав.
 
Біло-сині невпинно йшли вперед, шукаючи ходи в захисті іршавців. Віталій Міклош прорвався до карної зони з лівого флангу, вийшов на одного кіпера і перекинув його, але повз ворота. Стегура наздогнав м’яч на іншому краї штрафної і накинув на п’ятачок, та Жаренко головою пробив над воротами. На 43-й хвилині Євген Русин цілив у праву дев’ятку, але трохи схибив.
 
На останніх хвилинах тайму господарі трохи не привезли собі ще одне взяття воріт. Після вкидання ауту назад Власик довго обробляв м’яч і на нього одразу кинувся Мудра, Михайло у боротьбі за м’яч впав і необачно зіграв рукою за два метри від своєї штрафної. Стандарт взявся виконувати Мудра та пробив не вдало.
 
У другому таймі територіальна перевага й надалі була за свалявцями. Та перша вилазка до чужих воріт у бужорців закінчилась голом. Після подачі з кута поля від Рубана на дальній стійці Чубірка ногою переправив м’яч під перекладину, від якої шкіряний і залетів у ворота – 1:2. Гол Дмитро звісно не святкував.
 
Це ще більше ускладнювало завдання Поляни, адже суперник закривався на своїй половині поля і наблизитись до воріт ніяк не вдавалось. На 61-й хвилині після подачі з флангу Іван Русин пробивав головою з шести метрів, воротар грає надійно. За хвилину Віталій Міклош приклався з 22 метрів, але вище. Далі Іван Русин виконував стандарт з 19 метрів, але над поперечкою. На 70-й хвилині знову Іван Русин б’є з середньої дистанції, але не точно. В наступній атаці після подачі корнера Іван Русин пробив головою та Кохан вибиває м’яч з лінії воріт.
 
Тиск на ворота Василя Русина не спадав ні на мить. Віталій Міклош подав зі штрафного, а Іван Русин пробив головою, але в руки кіперу. На 81-й хвилині полянці все ж дали привід для радості місцевим фанам. Євген Русин з середини поля віддав на Олександра Міклоша на вході у штрафну, полянець продавив захисника і пробив точно з 10 метрів – 2:2.
 
За хвилину Стегура вивів Івана Русина на вбивчу позицію, Іван сильно пробив з 12 метрів, воротар відбиває, Стегура намагався добити та Чубірка заблокував ще один постріл. В додатковий час Мельник цілив під перекладину та Василь Русин перевів на кутовий. Після подачі з кута поля Стегура зіграв на підборі і пробив з 17 метрів, але вище. Одразу ж після цього пролунав фінальний свисток.
 
Зважаючи на хід гри, мабуть, ні одна з команд не залишилась задоволена результатом. Адже одні хоч і захищались практично всю гру та постійно були попереду. Інші ж, у свою чергу, весь матч провели на чужій половині поля та забити вдалось лише двічі.
 
 
Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Томаш Бабич, Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Ярослав Маєревич
 
с. Поляна, глядачів 300
 
ФК «Поляна» - ФК «Бужора» Іршава 2:2
 
Голи: О.Міклош, 21, 81 – С. Кохан, 11, Чубірка, 52.
 
Поляна: Ярослав Бучок, Артур Русин, Едуард Мельник, Михайло Власик, Степан Стегура, Віталій Міклош, Олександр Міклош, Євген Русин, Іван Жаренко, Іван Русин, Євген Соломко.
Запасні: Михайло Безик, Сергій Сокач, Мирослав Реслер.
Тренер – Михайло Кондря.
 
Бужора: Василь Русин, Дмитро Чубірка, Юрій Кохан, Петро Попюрканич, Едуард Шкіря, Станіслав Кохан, Сергій Рубан (Назар Бобик, 67), Володимир Томич, Яролсав Горзов (Іван Довгінко, 76), Юрій Глеба, Мирослав Мудра.
Запасні: Василь Маринець, Михайло Бізіля, Володимир Завадка, Василь Данканич.
Тренер – Михайло Рацин.
 
Попередження: Власик, 45+1 – Чубірка, 27, Горзов, 43, Глеба, 59, Шкіря, 67.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1226 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 Host  
0
Поляна комбінувала та атакувала,а результат на користь Бужори аж до 83 хвилини матчу говорить сам за себе.Поляні пощастило,що нічия,гравець Поляни підіграв собі рукою,зрівнявши рахунок

4 Ваня86  
0
Небіда, за то вже можна дійсно порадуватися за Поляну за їх гру, та за Іршаву тоже нарешті команда приходить до тями..Молодці всі :))

3 Свалява  
0
Да, Лемаки - Лишаки 2-2:))) Но то гра, все буває, хоча реально Поляна була сильніша і тут не поспориш, даже тренер Іршави Рацин після гри Кондрі казав, шо Поляні не повезло і вона реально сильніша. Но в нас і в ВІршави лиш строяться команди, без понтів тіпа Миная і Середнього, де своїх воспитаників практично нема.

2 Святослав Симканинець  
0
Дуже шкода бідних лемаків)))

1 мікітос  
0
Гра В одні ворота, А рахунок 2-2, Поляна всю гру В атаках, А Іршава, як з Минаєм тупо на одбой і сплошні симуляції, дохтор задрлбався бігати за лишаками. А Поляна В принципі непогано, молодці старалися. Толк буде, лише треба мало усилитися.

الاسم *:
Email *:
كود *: