Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Свалявець Олександр Глагола в збірній України U-16
16:14
Свалявець Олександр Глагола в збірній України U-16
У неділю, 19 травня, відбувся матч за 3-е місце XII міжнародного турніру з футболу пам'яті 1-го президента ФФУ Віктора Баннікова.

У неділю, 19 травня, відбувся матч за 3-е місце XII міжнародного турніру з футболу пам'яті 1-го президента ФФУ Віктора Баннікова.

У Києві на стадіоні НТК ім. Баннікова зустрілися юнацькі збірні України та Сербії. З перших хвилин матчу на полі запанувала рівна боротьба, м'яч переважно перебував у центрі поля. Але перша ластівка побувала біля воріт сербської команди на 15-й хвилині зустрічі. Подача Піхальонка зі штрафного з лівого флангу закінчилася ударом головою у виконанні Чоботенко - м'яч просвистів біля правої 9-ки.

Але вже на 18-й хвилині атака української збірної завершилася взяттям воріт. Саутін виграв верхову боротьбу у сербського захисника в штрафному суперників, а м'яч дістався Михайличенко, точно пробив у правий нижній кут воріт. На 25-й хвилині Саутін в боротьбі із захисником виривався на побачення з голкіпером збірної Сербії Милинкович-Савичем, але пробив йому точно в руки.

У 2-му таймі серби активізувалися в атаці. На 50-й хвилині Карішіч з 25 метрів зі штрафного пробив по воротах Фастова, але голкіпер виручив свою команду. На 68-й хвилині Йович отримав точну передачу від Івановича в штрафному збірної України, але сербська "дев'ятка" не зуміла переграти українського воротаря. Правда, через 11 хвилин Йович вдалося зрівняти рахунок: пройшла розрізна передача на форварда збірної Сербії, який випередив Фастова і відправив м'яч у сітку воріт.

У доданий час команда Олега Кузнецова мала шанс вирвати перемогу, але потужний удар Грачова із зони правого інсайда парирував голкіпер збірної Сербії. В останні секунди матчу на полі була боротьба, через що червону картку за небезпечну гру отримав Глагола.

У серії післяматчевих пенальті сильнішими виявилися українці, яким двічі вдалося піти від поразки. На неточний удар Фастова з 11-ти метрів невдалим пострілом відповів Стоянович. Грачов не зміг переграти воротаря сербської команди, але Фастова вдалося врятувати команду після удару Міяіловіча. Перемогу українській збірній приніс точний удар Лебедя. Йовановичу переграти нашого голкіпера не вдалося - 5:4 в серії післяматчевих пенальті.

Україна U-16 - Сербія U-16 - 1:1 (5:4, пен)

Голи: Михайличенко, 18 - Йович, 79.

Серія пенальті: Піхальонок (1:0) - Йович (1:1) Чоботенко (2:1) - Главчіч (2:2), Кравець (3:2) - Карішіч (3:3) Фастів (3:3, штанга ) - Іванович (3:4) Слюсар (4:4) - Стоянович (4:4, воротар) Шевченко (5:4) - Шаренац (5:5), Грачов (5:5, воротар) - Міяіловіч (5: 5, воротар), Лебідь (6:5), Йованович (6:5, штанга).

Джерело

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1560 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: