Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Свалявське "Сузір'я" на вершині "Varosh Cup" U-8 (ФОТО)
23:33
Свалявське "Сузір'я" на вершині "Varosh Cup" U-8 (ФОТО)
Другий за ліком дитячий турнір "Varosh Cup" серед гравців 2010 р.н. пройшов успішно для свалявських команд.

Свалявське
У неділю, 24 червня, на майданчику із штучним покриттям спорткомплексу "Зінедін" відбувся черговий дитячий турнір "Varosh Cup" серед гравців 2010 року народження та молодших. Організація "Soccer-org" продовжує проводити дитячі футбольні турніри, які так потрібні юним футболістам для здобуття ігрового досвіду у суперництві із іншими командами.
 
На цей турнір було заявлено 6 учасників, які в одній групі грали за круговою системою. Звісно головним фаворитом турніру виступали свалявські команди, які неодноразово займають призові місця на різних міжнародних турнірах. Саме вони і розташувались на вершині підсумкової турнірної таблиці розділивши між собою золото та срібло турніру.
 
Третім став ужгородський Олімп, який намагався втрутитися у боротьбу за найвищі місця, завдавши єдиної поразки чемпіону цього турніру. Четверте місце виборола ДЮФК Бронька. П’яте місце зайняли господарі, які виступали командою на рік молодшою і зуміли дати бій деяким колективам.
 
Після обідньої перерви організатори провели челендж серед учасників турніру: капітанам команд потрібно було влучити з центру поля у маленькі ворота. У фіналі зійшлися капітани Сузір’я та Зінедіну, і після других спроб ужгородський футболіст здобув перемогу у цьому челенджі, за що був нагороджений кубком.
 
На церемонії нагородження всіх учасників та гостей турніру привітали організатори турніру Микола Гібалюк та Євген Бібіков. Далі були вручені призи кращим в окремих номінаціях: кращий голкіпер - Максим Саркісян (Олімп), кращим бомбардиром став Віктор Ванін (Сузір’я червоні), кращим гравцем було визнано Василя Поповича (Сузір’я червоні).
 
І на завершення бронзовими медалями і кубком нагородили ужгородський Олімп. Срібло і кубок отримали Сузір’я білі. Золоті нагороди і кубок було вручено Сузір’я червоні.
 
Щоб бути у курсі наступних турнірів, які відбудуться уже зовсім скоро, підписуйтесь на сторінку організації "Soccer-org" у фейсбук. Свої побажання чи запитання до організаторів залишайте у коментарях.
 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 610 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: