Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Свалявське "Сузір'я" U-13 взяло участь у «Зимовому Кубку Ниви» (ФОТО)
15:48
Свалявське "Сузір'я" U-13 взяло участь у «Зимовому Кубку Ниви» (ФОТО)
З 22 по 25 грудня проходив Всеукраїнський турнір з футболу «Зимовий Кубок «Ниви» U-13 (серед юнаків 2004 р.н.).

Свалявське
Грали у Вінниці, на чудово розчищеному від снігу штучному полі СК «Нива». Турнір відбувся за підтримки обласної федерації футболу.
 
Змагалися 12 команд, на попередньому етапі розбитих на три групи. Серед учасників були: господарі турніру "Прем'єр-Нива" Вінниця, ФК "Львів", "Локомотив" Київ, СДЮШОР "Чорноморець" Одеса, "Буковина" Чернівці, "Галичина" Львів, ФК "Чорноморець" Одеса, "Зірка" Київ, ДЮСШ 11 Одеса, "Чемпіон" Київ та наше свалявське "Сузір'я".
 
Закарпатська команда потрапила до другого квартету, разом із СДЮШОР "Чорноморець", "Локомотив" та "Волинь". У першій грі свалявців мінімально поступились луцькій команді 2:3. Далі здобули перемогу над одеситами 1:0. В останньому матчі групи вони програли киянам 0:4.
 
У стикових матчах вони зійшлися із київською "Зіркою". У цьому поєдинку підопічні Семена Головнича не використали багато хороших моментів, в одному з епізодів влучивши в стійку. А долю поєдинку вирішив автогол захисника свалявців. У завершальній зустрічі на турнірі "Сузір'я" поступилось "Чорноморцю" з Одеси 0:2. Загалом, як відмітив наставник закарпатців, його футболісти здобули хороший досвід в іграх з кращими юнацькими командами України.
 
Нагородження проводили гравець національної збірної і «Динамо» Віталій Буяльський, капітан вінницької «Ниви» Колінс Нгаха, спортивний директор обласної федерації футболу Ігор Павленко, заступник директора СК «Нива» Олег Шикір, організатори змагання Олександр Гайдаржи. Призери отримали Кубки, медалі і грамоти. Були нагороджені й кращі за амплуа та кращі футболісти в кожній з команд. У свалявців кращим було визнано Василя Шиповича.
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 800 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: