Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Талісман" Великі Береги тріумфує у Кубку Берегівщини
09:24
"Талісман" Великі Береги тріумфує у Кубку Берегівщини
У вихідні на стадіоні Дьордя Борно в Яношах проводився традиційний міжнародний фестиваль «Берег Фест».

Уже стало традицією в рамках фестивалю проводити футбольні турніри. Так будо й цього разу.
 
У суботу змагалися ветерани 35 років і старші. Участь в змаганнях взяло 4 команди. За результатами турніру перемогли ветерани з румунського міста Дєрдьосентмікловш, другі – футболісти з Берегова. На третій сходинці завершили змагання ветерани з Мукачева, а четвертими стали футболісти з Батьова.
 
У неділю футбольне свято продовжили юні футболісти, учні 2006-2007 років народження, п’яти загальноосвітніх шкіл району. За результатами змагань переможцями стали футболісти з Яношівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Срібні нагороди вибороли школярі з Гаті, а бронзовими призерами стали юні футболісти з Великих Берегів.
 
Після завершення турніру заступник голови Берегівської РДА Віталій Матій, начальник відділу освіти, молоді та спорту Дьонді Шімон та голова Берегівської районної федерації футболу Олександр Чегіль нагородили переможців та призерів кубками, медалями й грамотами, а всі учасники змагань отримали багато подарунків: футболки з символікою фестивалю та канцелярські приладдя, необхідні для навчання.
 
Кульмінацією фестивалю став фінал Кубка Берегівського району з футболу, в якому зустрілися ФК «Талісман» із Великих Берегів та ФК «Бийгань». Гра викликала інтерес у вболівальників, яких на стадіоні зібралося багато. Із перших хвилин команди діяли обережно від захисту, тому вся боротьба в першому таймі проходила в основному в центрі поля. Дальні удари як однієї, так і іншої команди легко парирували воротарі Бейло Боднар та Едуард Феденишинець. По перерві футболісти «Талісману» провели ряд атак, одна з яких завершилася штрафним ударом у ворота Великої Бийгані. Ефектний і точний удар Михайла Хміля на 53 хвилині вивів «Талісман» уперед. Забивши гол, футболісти з Великих Берегів зосередили свою гру на захисті й утриманні рахунку. Спроби великобийганців зрівняти були марними. Надійна гра в обороні і кіпера «Талісману» зводила їх намагання нанівець. А на 81 хвилині великобережці організували швидку контратаку, яка завершилася точним ударом Соболча Ача. Останні хвилини пройшли в атаках великобийганців, але їх атаки були сумбурними й не дали можливості хоча б скоротити рахунок.
 
Після завершення гри голова Берегівської РДА Іштван Петрушка, голова Берегівської районної ради Йосип Шін та голова районної федерації футболу Олександр Чегіль провели нагородження. Призи кращих гравців матчу отримали Бейло Боднар («Талісман») та Пейтер Буда з Великої Бийгані. Футболісти Бийгані отримали срібні медалі. А футболісти «Талісману» – золоті медалі та красень кубок.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 838 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: